Beaty 07.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witamczy wiecie może gdzie najbliżej Polski są sklepy Adlera z ciuchami? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek 07.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Z tego co mi wiadomo to jest we Frankfurcie nad Odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja kupowałam w listopadzie w sklepie na obrzeżach Gorlitz-jest dość duży i fajnie zaopatrzony ale poprzednio zakupy robiłam w centrum przed Dreznem.Jak już jesteś w bazie danych wysyłaja Ci informacje o promocjach i przecenach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dziękuję Wam za informację pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts