tewu77 08.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja lubię ładne kobiety - nie wszystkie!A jeszcze lepiej jak uroda idzie w parze z rozumem... Wszystkiego pięknego dla pięknych, najpiękniejszego dla najpiękniejszych, dobrago dla dobrych...A dla forumowiczek specjalny kfiat: ---{-----@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 08.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ...nooo, nooormalnie sami nie wiecie jakie to skomplikowane....stworzenia...wręcz wydaje mi sie , że zdobywanie wiedzy na ...ICH temat nie skończyły się dla mnie nigdy noooo, bo o tym że każdy PRZYPADEK jest INDYWIDUALNY...to już nikomu przypominać nie trzeba... Ale co tam...panowie - jeśli już o budowie...to wyobrażacie sobie ...ten brak "TWÓRCZYCH" wynaturzeń ...gdy akurat podnieceni...mocno jesteście przed chwilą skończonym ...następnym fragmentem.....waszego wymarzonego.... Ale wbrew pozorom...ONE doskonale to rozumieją i to jedynie przez zazdrość ...{tak ,tak} zaznaczają swą obecność I tak trzymajcie zapewniam - opłaci się...i nie mogę,lub też nie chce mi sie tu snuć wywodów....kto to wszystko potem, gdy już skończycie - okiełzna...i {tu nalezy użyć prostych - banalnych określeń - typu:mir domowy...ciepło, także - takież samo,i.t.p - i.t.d} OT, nie polemizowaźć ...STOSOWAĆ...a szczęśliwe dusze wasze jak i serca będą...nim wszystko do normalności sprzed stanu obecnego - wróci - Czego IM jak również Wam i Sobie...w tym dniu życzę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiecej tego nie zazywaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wszystkiego najlepszego pięknym i dzielnym Paniom w Dniu ich Święta i na cały rok Piekne i dzielne Panie dziekuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiem dlaczego kokietujesz forumkowe panie. A nuż któraś zechce, Retro, Twej kolacji ze śniadaniem? Prorok jaki czy cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 08.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 8 Marca dzień radosny,duzo kwiatów, dużo wiosny.Wszyscy chcą Wamzłożyć życzenia, zdrowia,szczęścia, powodzenia.Niech dla Was słońceświeci. Niech Wam czasradośnie leci. Dlanajsympatyczniejszychkobiety pod słońcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A życzę abyście codziennie spotykały na swojej drodze dżentelmenów - w domu, w pracy, na stacji benzynowej i w autobusie. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 i aby was szanowali jakoby i wy szanujecie nas wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 życzenia muzyczne Wszystkiego najlepszego i jeszcze prezent.. praktyczny http://www.kwiatkobiecosci.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pięknie za wszystkie życzenia dziękujemy i -em obdarowujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts