Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzień Kobiet - ciepłe słowa pod adresem świętujących

Recommended Posts

...nooo, nooormalnie sami nie wiecie jakie to skomplikowane....stworzenia...wręcz wydaje mi sie , że :oops: zdobywanie wiedzy na ...ICH :oops: temat nie skończyły się dla mnie nigdy :lol:

noooo, bo o tym że każdy :oops: PRZYPADEK :oops: jest INDYWIDUALNY...to już nikomu przypominać nie trzeba...

Ale co tam...panowie - jeśli już o budowie...to wyobrażacie sobie ...ten brak "TWÓRCZYCH" wynaturzeń ...gdy akurat podnieceni...mocno jesteście :oops: :oops: :oops: przed chwilą skończonym ...następnym fragmentem.....waszego wymarzonego.... :wink: Ale wbrew pozorom...ONE doskonale to rozumieją :wink: i to jedynie przez zazdrość ...{tak ,tak} zaznaczają swą obecność :roll:

I tak trzymajcie :wink: zapewniam - opłaci się...i nie mogę,lub też nie chce mi sie tu snuć wywodów....kto to wszystko potem, gdy już skończycie - okiełzna...i {tu nalezy użyć prostych - banalnych określeń - typu:mir domowy...ciepło, także - takież samo,i.t.p - i.t.d} :p

OT, nie polemizowaźć :roll: ...STOSOWAĆ...a szczęśliwe dusze wasze jak i serca będą...nim wszystko do normalności sprzed stanu obecnego - wróci :wink: - Czego IM jak również Wam i Sobie...w tym dniu życzę - :o :-? :roll: :oops: :wink: