june1977 07.03.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wymyśliliśmy sobie maleńką łazieneczke przy sypialni - prysznic (bez brodzika), mały kompakcik i umywalka (+szafka zabudowana pod skosem). Dziś pojechalismy kupić ceramikę i okazało sie, że wszystkie zestawy są za duże!!! Po prostu po postawieniu naprzeciw siebie sedesu i umywalki zostaje 20 cm przestrzeni Znalazłam serię Roca Hall - fajna umywalka 45x25 cm i kompakt 59 cm głębokości, ale cenowo troche drogo - prawie 2000 zł (a na tą łazienke mamy najmniej funduszy) Może podpowiecie jaka firma robi jeszcze takie"małe" serie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Koło seria Nova Top Pico jest dedykowana do małych łazienek. Myślę, ze łatwiej Wam będzie znaleźć poszczególne elementy u różnych producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
june1977 08.03.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzięki - faktycznie - kompakt byłby dobry z tej serii, umywalki lepszej niz tej Roca nie znalazłam (jeśli chodzi o wymiary), bo cenowo i tak trochę za droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja mam u siebie w małej łazience (wąskiej) umywalkę Koło Quatro 40*25 (miała być ROca Hall 450*25 ale ona jest głęboka na 38 cm na środku - była już zamontowana i ją oddałam). Ta z Koła jest super - wystarczy by umyć ręce. Do tego jednak zostawiłam miskę roca Hall bo była ona najkrótsza ze wszystkich, które brałam pod uwagę 50cm. Też jest zupełnie wystarczająca a stylistyką (kanciaste) pasują do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 w mikro-łazieneczce w przyziemiu mamy Koło Nova Top Pico. Korzystnie cenowo http://porady.kolo.com.pl/nova-top-pico-mala-lazienka-moze-byc-wygodna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts