Iko58 07.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam. Mój syn jest gitarzystą i uwielbia muzykę. Chciałabym zmienić wystrój jego pokoju. Możecie mi jakoś doradzić? Wybrał on już nawet meble - VOX DJ Metalik. Jak można ozdobić pokój młodzieżowy, aby młody muzyk, gitarzysta był z niego zadowolony i aby nie kosztowało to fortuny?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 24.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to ja się podłączę, moi synkowie mniejsi, więc szukam tapety ze strażakami, względnie chociażby paska ozdobnego w tej tematyce, może ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Iko58może nie jest on typowo muzyczny, ale bardzo mi sie podoba, myślę, ze ogólny wystrój skomponowałby się z meblami voxa i super pasuje dla chłopaka:http://img155.imageshack.us/img155/7668/65816654sq9.jpgalbo tenhttp://img55.imageshack.us/img55/8281/43232337ei5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to ja się podłączę, moi synkowie mniejsi, więc szukam tapety ze strażakami, względnie chociażby paska ozdobnego w tej tematyce, może ktoś widział?Widziałam tapetę ze strażakami (chyba Strażaka Sama) w Leroy Merlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ileż to synek latek liczy ? Jeśli mniej niż 10 to jeszcze można by ingerować w wystrój. Jak więcej, to niech kombinuje sam w swoim pokoju. Ma kumpli i internet. A w ogóle to jego terytorium i to on powinien sam decydować co chce. Nie mamusia z tatusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ileż to synek latek liczy ? Jeśli mniej niż 10 to jeszcze można by ingerować w wystrój. Jak więcej, to niech kombinuje sam w swoim pokoju. Ma kumpli i internet. A w ogóle to jego terytorium i to on powinien sam decydować co chce. Nie mamusia z tatusiem. tu bym była ostrożna, mój syn, lat 13-cie, spytany jaki chce mieć pokój odpowiedział, że tylko czarny lub czerwony, z japońskimi literami na ścianach i bez łózka (materac na podłodze). reszta nieważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A czemu nie Amfi ?? Wyrazista czerwień jest piękna..przez jakiś czas Tworzenie własnego pokoju uczy konsekwencji wyboru. I po jakimś czasie ,nieśmiało w młodzieżowym czerepku kiełkuje myśl..a może starzy mięli rację ? I o to tez chodzi. Jestem zagorzałą zwolenniczką uczenia dzieci kreatywności . Jak chce, niech śpi na podłodze. Też można się wyspać, łatwiej znaleźć skarpetki z wczoraj i w ogóle, lepszy widok na całość. No i pod lóżkiem koty się nie zbierają. Zawsze są plusy. Minus do minusa też daje plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A czemu nie Amfi ?? Wyrazista czerwień jest piękna..przez jakiś czas wiem, wiem, sama miałam w tym wieku pokój pomalowany na ... czarno ale teraz jestem duża i szkoda mi nowych ścian, w nowym domku, żeby je tak od razu na czarno czy czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts