papcio871 08.03.2009 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam orientuje sie może ktoś jakie są koszty wybudowania blaszaka wymiary to 6x6 ,dach ma mieć podwójny spad na boki .garaż na 2 auta wiec wrota x2 najbardziej interesuje mnie cena blachy i kształtowników . może ktos ma jkais rysunek ,zwymiarowany jakis blaszaak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 08.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ja mam podobny garaż ale z drewna- płyt OSB, obitych deską elewacyjną, kryty blachodachówką. Wybrałem taką konstrukcje bo był tańsza od stalowego. Kosztowała mnie coś 7 000 zł za wszystko. Wszystkie prace zrobiłem sam, oprócz płytek na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 a podzuc cene gotowca i cene dwoch pojedynczych garazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts