dekox 08.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam wszystkichmoje pytanie jest następującejakiej mogę użyć lakierobejcy do drewnażeby pomalować łóżeczko dla dziecka, żeby było w 100% bezpieczne dla maluchadziecko jeszcze się nie urodziło, więc czasu trochę mam i wyschnąć zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 13.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Pomaluj Akryluxem Dekorala i na to lakier Bezzapachowy Domalux - ma atest na zabawki dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja bym mimo wszystko na poręczach zamontowała plastikowe osłonki... bo jak Ci się dostanie taki gryzoń, jak mnie, to lakierobejca zostanie zjedzona. u nas jeden bok łóżeczka wyglądał tak, jakby napadło go stado szalonych korników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekox 14.03.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzięki bardzo za rady;w między czasie znalazłem też lakier do drewna "SYNTILOR"bez zapachowy i również z atestem:Norma Europejska EN 71.3 - Bezpieczeństwo ZabawekMyślę, że będzie dobry, ale co do gryzoni to prawdatakich rzeczy się nie uniknie i pewnie jakieś osłony i tak się przydadząpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts