krzysiek47 05.11.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Bede wdzieczny za kontakt do rzetelnej, fachowej, doswiadczonej i umiarkowanie drogiej ekipy instalacyjno - budowlanej.Mam stan surowy otwarty (parterowy, niepodpiwniczony, z uzytkowym poddaszem) i na wiosne 2004 chcialbym rozpoczac prace wykonczeniowe. Lokalizacja budowy - k. Jelcza Laskowice (woj. dolnoslaskie) pozdrawiam uczestnikow FORUM krzysiek47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczynam gruntowny remont 05.11.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 mogę Ci podpowiedzieć kilka adresów ale moim zdaniem - jeżeli nie chcesz wywalać za dużej kasy powinieneś samemu poszukać kilku znajomych-znajomych fachowców których prace będziesz niesystematycznie i często podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 07.11.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 dostałeś ode mnie wiadomość?podalem ci zakres jakie prace moge wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts