Gość Ma(r)tado 05.11.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Forumowicze-pomocy!Wiem że Murator to nie Meblator ale mam kłopot z łazienką.Meble muszą być nietypowe(bo taka jest łazienka)Czy ktoś zna niedrogiego wykonawcę-okolice WarszawyMam małe dziecko i codzienne wyprawy w celu weryfikacji ogłoszeń to nie dla mnie.Duże firmy przez telefon raczej nie chcą powiedzieć że 1m bieżący zabudowy to koszt 1300 zł.Uważam że dwie proste szafki z MDF nie są tyle warte.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 07.11.2003 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Pomocy... ręczniki walają mi się po całym domu a przybory kosmetyczne w stylowych plastikowych koszykach(jak z supersamu) stoją rzędem w łazience na podłodze -czekam na odzew.Heya Ps Wyżej też ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.11.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Ja będę miała robioną szafkę pod umywalki nablatowe bo nietypowa szeokość 150 cm.Cena waha się od 2000 do 2500 .Pytałam w kilku miejscach na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 07.11.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 a może zapytać w sklepie z meblami kuchennymi?Na razie nie mam kasy, ale myślę o stolarzu od kuchni - niech tylko da dobre fronty, może będzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 07.11.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 a moze zastosowac drzi rozsuwane. Ja w swojej malej lazience w wolnym rogu zamontowalem lustrzane drzi przesuwane. Lustra powiekszaja lazienke a funkcjonalnie urzadzone wnetrze pozwala na ukrycie w srodku wszystkiego : jest miejsce i na powieszenie szlafroka i na polki z kosmetykami, nawet odkurzacz sie tam zmiescil, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 ja bedę zamawiać u stolarza, ceny tych ze sklepów są kosmicznezerknij na foldery z Koła może tam cos podpatrzysz a zrobi Ci to stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edusia 07.11.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 tam wyżej to ja zapomniałam sie zalogowaćotóz będę robiła szafkę o szer 45 cm i wysokości 180 cm, ma ona zmieścić w dolnej cześci kosz na bielizne i to bedzie zamknięte zas górne półki będą otwarte, poza tym nad wanną powiesze półke (w kształcie prostokąta), polecam Ci stronę Koła można tam podpatrzeć ładne mebelki, i musisz znależć dobrego stolarza, ten u mnie bierze 50zł za metr i jest naprawde dobry ale to za dalekorozumim Cie gdyż, tez mam małe dziecko i wiem jak ciężko sie ruszyć z domu, ale z pomocą internetu rozwiązałam wiele problemówżycze powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 08.11.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Mam też niezłego stolarza ale na meble drewniane. MDF-u nie ruszy.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amacio 09.11.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Ceny mebli łazienkowych to skandal, kiedyś dokładnie przyglądałem się sprawie. Pytałem o gatunki drewna, rodzaj klejenia, lakiery. Wychodziło, że technologia jak w meblach pokojowych a ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 10.11.2003 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 To prawda że ceny mebli łazienkowych są zastraszające .Wypatrzyłam jedną taką co by mi się nadała w ofercie firmy produkującej meble kuchenne i spytałam ile będzie kosztować jeszcze jedna,taka mała,narożna o wym 60X60 z lustrem na drzwiczkach to facet mi na to"a to do łazienki to będzie drożej"Niestety nie umiał mi konkretnie powiedzieć dlaczego(myślałam że to inny klej lub MDF ale nie) Ale drożej!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy rzeczywiście meble w łazience to taki luksus??? bo może ja odszczepieniec jakiś jestem nieprzystosowany....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.11.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Zadzwoń do firmy Beta Meble w Radomiu.Chyba mają przedstawiciela w Warszawie.Robią tanio i nie mają żadnych praktycznie ograniczeń technicznych.Mam zapisany tel do kierownika produkcji ale nie wiem czy aktualny-604-622-256 Słomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patlinka 14.11.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Heh, ciekawe ile osób będzie miało w swoich łazienkach podróbki Koła ja też właśnie robię takie mebelki u stolarza - dokładnie na wzór koła. Tyle że u mnie będą całe drewniane - fornirowane egzotyką ( w środku sosna) Tam gdzie w Kole są białe dzrwi z płyty, u mnie będzie po prostu jaśniejszy fornir egzotyczny. Mniam, już się cieszę na te mebelki !! Pozdr, Paulinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc 15.11.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Paulinko, jeżeli jestes z okolic W-wy podaj mi proszę namiary na tego stolarza. Tez mi się bardzo podobają mebelki z Koła i nawet specjalnie pod nie wybraliśmy glazurę Tylko ceny tych mebelków są b. wysokie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 15.11.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Czy ktos ma moze meble lazienkowe firmy Devo? Czy sa warte swojej ceny i jak sie sprawuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patlinka 17.11.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Agnieszko, stolarz jest niestety z Ostrowa Wielkopolskiego, więc jest to dość problematyczne. Poza tym, z tego co wiem to wolne terminy u niego to jakoś dopiero luty-marzec...Ale mam też dobrą wiadomość. Zajrzyj do Castoramy. Mają mebelki łazienkowe firmy, która robi podróbki Koła. Całkiem są sympatyczne, tyleże to nie drewno, a okleina. Ale wyglądają bardzo ładnie i są prawie identyczne, a kosztują jedną trzecią, albo i jedną czwartą tego co mebelki kołowskie. Pozdrawiam serdecznie, Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.11.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 W Castoramie są rzeczywiście takie "mebelki". A dokładniej końcówki magazynowe tych mebelków. Rozmawiałem o ich ewentualnym zakupie i dowiedziałem się, że firma które je produkowała, zagrożona pozwami sądowymi (Koła) zaprzestała już ich produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patlinka 17.11.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 W każdym razie w Warszawce są jeszce do dostania, zwłaszcza na Głębockiej. Pewnien pan z Castoramy też nam mówił, że Koło się denerwowało, ale nic na temat zakończenia produkcji tych mebelków. Podobno zmienili troszkę design i dalej w najlepsze je produkują. A w Castoramie nie nadążają z robieniem zamówień na te mebelki Pozdr, Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 17.11.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Paulinko, Bardzo dziekuję za odpowiedź i podpowiedź. Będę szukać. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor112 17.11.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Macie jakiś sprytny sposób na suszarkę w łazience, poza suszarką w pralce oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patlinka 18.11.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Trebor, no ja myślę, że najlepszy jest chyba system drążków nad wanną ściąganych na dół na sznureczkach. Mam coś takiegio u siebie teraz i na pewno zamontuję w nowym mieszkanku.Łatwe, praktyczne (woda z ewentualnie kapiących swetrów leci prosto do wanny), nie zawadza w pomieszczeniu i chyba stosunkowo niedrogie. Pozdrawiam,Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts