Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meble łazienkowe

Gość Ma(r)tado

Recommended Posts

Dzięki Patlinko!

Rzeczywiście to niezły patent, ale czy sznurki do opuszczania/podnoszenia nie psują estetyki pomieszczenia?

Widziałem też suszarkę do zawieszenia nad wanną, którą gdy nie jest wykorzystywana, składa się, i na ścianie pozostaje coś na kształt "skrzyneczki". Do suszenia wyciąga się pałąk ze wszystkimi sznurkami jednocześnie i zapina się go na przeciwległej ścianie na hakach zamontowanych na stałe. Drugi koniec wszystkich sznurków rozwija się z wałka w "skrzyneczce".

Czy ktoś korzysta z suszarki jw.?

Czy znacie jeszcze inne rozwiązania suszarek?

Ukłonki

trebor112

Trebor

Z tymi suszarkami o ktorych wyzej piszecie mam nastepujace doswiadczenie:

"drązki pod sufitem" sa bardzo praktyczne, troche gorzej z estetyka (zakup sprzed kilku lat - być może teraz bedzie cos ładniejszego )

"linki ze skrzyneczki" sa estetyczne tylko nie bardzo sprawdzaja sie nad wanna (chyba ze ktos lubi oklady z mokrego prania na twarzy.)

Moi znajomi maja taka suszarke ale nie nad wanna wtedy nie da sie jednak na niej wieszać prania tzw. z wodą.

Hmm, ja nie mam specjalnych zastrzeżeń co do estetyki tych sznureczków. Są białe, ładne i mi specjalnie nie przeszkadzają.

A co do tego drugiego systemu to zgadzam sie z Marbo... te "okłady" to faktycznie nic przyjemnego :)

Dodatkowo funkcjonuje u mnie suszarka stojąca, ale mam z nią utrapienie... składać, rozkładać, chować... nie ma gdzie postawić, wszędzie przeszkadza :))

Chętnie poznam Wasze opinie co do pralki z suszarką. Spełnia swoje zadanie ? Korzystacie z tego patentu ? A co z prasowaniem takich suchych rzeczy ? Bo mam wrażenie że ciężko, a prasowanie... no cóż, nie należę do entuzjastów tego zajęcia :)

Pozdrowienia,

Paulina

• 4 months później...

Witam, właśnie jestem na etapie poszukiwań mebelków do łązienki bardzo nam sie spodobały meble z firmy DEVO http://www.devo.pl ale ich ceny do koszmar nawet do 3 tys. !!! Powariowali. Prosze jeśli ktos ma namiary na jakiegos stolarza z okolic Warszawy który moglby mi cos takiego zmajstrowac za rozsadna cene to niech skrobnie do mnie na priva lub poda na forum. Z gory wielkie dzieki za pomoc !

pozdrawiam.

A.