bladyy78 08.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czy do spoinowania płyt w łazience można użyć tych samych mas szpachlowych co do spoinowania płyt w pokojach? Czy może do łazienek stosuje się specjalne? W pokojach spoinowałem płyty Cekolem c-40 z włóknem i na to dawałem gips szpachlowy Nidy. Czy w łazience też mogę zastosować te zaprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czy do spoinowania płyt w łazience można użyć tych samych mas szpachlowych co do spoinowania płyt w pokojach? Czy może do łazienek stosuje się specjalne? W pokojach spoinowałem płyty Cekolem c-40 z włóknem i na to dawałem gips szpachlowy Nidy. Czy w łazience też mogę zastosować te zaprawy? oczywiscie sa to, te same masy. powierzchnie pod glazure wylacznie spoinujemy i zakrywamy wkrety tu nie uzywamy mas finiszowych. powierzchnie pod farby "finiszujemy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.03.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts