JerzyBw 20.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Mszenie to żmudna robota wymagająca siły ,cierpliwości ,dokładności i umiejętności . Podglądałem i próbowałem ( przy pomocy gościa który u mnie mszył ) zrobić choć jeden taki węzełek i wepchnąć go w szparę . Nie ma szans ! Lata praktyki są potrzebne . A ja, gdybym miał taką potrzebę, spróbowałbym sam to zrobić. Za którymś razem, myślę, że udałoby się. To jest możliwe, że za drugim, trzecim lub dwudziestym razem uda się zrobić węzełek i wepchać w szparę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 20.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mszenie mchem łatwo , lekko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mszarz 19.02.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich uczestników debaty i zapraszam na stronę http://mechooptyk.pl/ oraz do kontaktu telefonicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzedBorem 18.05.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Witam! Czy Ktoś ma jakieś info na temat mszenia mchem ? Krótko mówiąc jak się za to zabrać ?Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts