monciaz 08.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 czy ktoś z Państwa ma położone płytki ARGENTO z ceramiki Paradyż jeśli tak to proszę o odpowiedź jak sie sprawują w użytkowaniu i fotki jak wygladaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiusz 08.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja mam argento beige z paradyża. O te chodzi, czy są jeszcze jakieś? Jeżeli o te, to mieszkamy od kilku miesięcy i są rewelacyjne. Są ładne i nie ma z nimi problemu jeżeli chodzi o mycie, żadnych smug itp. Zresztą nie widac na nich kiedy są brudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 08.03.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dzieki za odpowiedż tak o te płytki chodzi a może macie jakoąś ciekawą kompozycje ułożona z ciemnymi płytkami jeśli tak to bardzo prosze o fotki pozdrawiam i jeszce chciałam sie podpytać jaki kolor fugi do nich położyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiusz 09.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie mamy żadnej kompozycji, położone sa tylko te płytki, bez żadnych kombinacji. Jeżeli chodzi o fugę to wiem tyle, że jest jasna(mogła by być ciemniejsza, ale jakoś nie mogliśmy dobrać), epoksydowa, ale nie pamiętam jaki to kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 09.03.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dziekuje bardzo za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts