kaflar 08.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich.Wiem z doświadczenia, że zaraz ktoś napisze, że było już 247 razy i takie tam.Zgadzam się, bo na pewno było.A co? Sufity podwieszane z płyt gk, instrukcja montażu, co i jak.Siedzę już trzeci dzień i nic nie znalazłem na forum. Wydaje się dziwne a jednak.Dajcie jakieś mądre linki żeby podpatrzeć. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich. Wiem z doświadczenia, że zaraz ktoś napisze, że było już 247 razy i takie tam. Zgadzam się, bo na pewno było. A co? Sufity podwieszane z płyt gk, instrukcja montażu, co i jak. Siedzę już trzeci dzień i nic nie znalazłem na forum. Wydaje się dziwne a jednak. Dajcie jakieś mądre linki żeby podpatrzeć. Pozdro. Poszukaj instrukcji na stronie Lafarge Nida Gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 poraz pierwszy musze sie z joshi zgodzic to najlepsza stronka jak widziale krok po kroku tylko notes ci potrzebny bo nie zapamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 poraz pierwszy musze sie z joshi zgodzic to najlepsza stronka jak widziale krok po kroku tylko notes ci potrzebny bo nie zapamietasz Bez przesady. Można ściągnąć pliki w formacie pdf. Pełna instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale ja niemam drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale ja niemam drukarki To trzeba było podpisać umowę na neostradę z TPSA, dawali drukarki za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 10.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 internet mam od 10 lat a drukarke dawali teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 internet mam od 10 lat a drukarke dawali teraz Ja mam internet od 5 lat a drukarkę dostałam przy przedłużaniu umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 10.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mniejsza z tym olac ta drukarke wszystko jest napisane we wrzesniowym muratorze z 2008 roku wlasnie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Proponuję poczytać informacje na tej stronce:http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Niunia 10.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 mam pytanko bo zabieram sie do zrobienia "artystycznych" sufitow w mieszkaniu (blok) . mam problemy , moze mi pomozecie : 1.zeby polaczyc kolki w suficie (chyba) poprzez wieszaki i dalej jakos chyba do profilu UD czy CD i do tego przykrecam gotowe plyty wyciete w kolo K-G dokladniej narysowalem to (pomijajac moje zdolnosci w paincie ) : link : (bo nie umiem na forum fotek zamieszczac) http://img31.imageshack.us/img31/363/kg1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Niunia 11.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witsing 11.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To co inni podpowiadalihttp://www.lafarge-gips.pl/wydawnictwa/default.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts