Borsuk Rudy 08.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam Szykuję się do remontu łazienki i stoję przed wyborem płytek. Interesują mnie ceny mniej więcej w granicach 30-50 plnów za m2.(na więcej finanse nie pozwalają)W zasadzie w grę wchodzą tylko polscy producenci. W związku z tym mam pytanie: Których producentów/ produktów bezwzględnie unikać ?Jakieś negatywne/pozytywne spostrzeżenia ? Na rynku są takie firmy jak Tubądzin czy Ceramika Końskie i kilka innych. Mają ciekawe wzory w przystępnych cenach. Warto ? Czy też nadal i niezmiennie Opoczno - jedynie słuszny wybór ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felo86 08.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 opoczno ci odradzam, podlogowki kladlem 2 razy i byly bardzo nierowne(niepamietam ktory gadunek), paradyz polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 09.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ja odradzam Paradyża,nierówne,odpryski,moje były w I gat. zresztą poszukaj w wyszukiwarce,dużo było pisane na ten temat,Paradyż odrzuca reklamacje,niektórzy założyli badź założą sprawę w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 W odpowiadającej Ci cenie można już kupić hiszpańskie płytki Baldocer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felo86 09.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stycznosc mialem z pilch jasienica -polecam, co do paradyza to troche SIE POMYLILEM bo tylko raz flizowalem tymi plytkami i to byly dekory takze nie chce wprowadzic w blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 10.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 My teraz też jeździmy za płytkami, podobają mi się kolekcje Tubądzina. Czy ma ktoś złe doświadczenia z tymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 13.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 odradzam zdecydowanie OPOCZNO brak słów płytki kupione za ponad 100zl za metr i co trzeba reklamowac i juz nie mówie ze sa krzywe porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kup jakie się tobie podobają i na które cię stać. Warunek jest tylko jeden. Sprawdzaj, czy są z jednej partii i czy mają odpowiadającą tobie jakość. Jak się chce to nie jest takie trudne. Z reguły wystarczy ułożyć kilka na blacie i obejrzeć pod różnymi kątami.Producent ma mniejsze znaczenie. Każdej firmie zdarzy się wyprodukować i sprzedać coś wadliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 13.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kup jakie się tobie podobają i na które cię stać. Warunek jest tylko jeden. Sprawdzaj, czy są z jednej partii i czy mają odpowiadającą tobie jakość. Jak się chce to nie jest takie trudne. Z reguły wystarczy ułożyć kilka na blacie i obejrzeć pod różnymi kątami. Producent ma mniejsze znaczenie. Każdej firmie zdarzy się wyprodukować i sprzedać coś wadliwego. zgadzam się z powyższym. Mam znajomych, któzy kupili w Opocznie którąś tam kategorię, przecenioną i są zadowoleni, trafili dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amati 13.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ha, za późno - wczoraj właśnie zakupiliśmy Opoczno do łazienki... Dam znac czy proste jak tylko zaczną się kłaść na ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borsuk Rudy 15.03.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Patisiak - dzięki za radę. Zastosuję się. chyba skuszę się jednak na coś z opoczna. Miałem już ich pytki i doświadczenia były pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 15.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam. U mnie w jednej łazience Pilch jasienica, w drugiej hiszpański Baldocer. Obie kolekcje w granicach 50 zł, z wyjątkiem dekorów. Te są zdecydowanie droższe, ale nie obligatoryjne:) Pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 15.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kup jakie się tobie podobają i na które cię stać. Warunek jest tylko jeden. Sprawdzaj, czy są z jednej partii i czy mają odpowiadającą tobie jakość. Jak się chce to nie jest takie trudne. Z reguły wystarczy ułożyć kilka na blacie i obejrzeć pod różnymi kątami. Producent ma mniejsze znaczenie. Każdej firmie zdarzy się wyprodukować i sprzedać coś wadliwego. to moze to nie jest trudne ale jak kupuje sie koło 150 m płytek to przegladac kazda paczke to troche by zeszło odbierajac je, tym bardziej ze te uszkodzone płytki były w co drugiej paczce i to jeszcze w środku także cięzka sparwa, oczywiscie złozyłam reklamacje w opocznie ale pani coś nosem kreciła, wspomne ze ta kolelcja kosztuje mnie w płytce podstawowej prawie 110 za metr i są to płytki w I gatunku takze powinny być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mam na 80 m2 gres z firmy OPOCZNO. Idelane nie są to fakt, dobrze że chociaż super w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 23.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dołączam do niezadowolonych klientów Opoczna. W 1 paczce znalazły sie płytki o róznych wielkościach, po płożeniu na scianie fugi nam sie mijały. Podobny kłopot mieśliśmy z odcieniem i kątami. Nagimnastykowalismy się, żeby je sensownie położyć. Opoczno uprzejmie nas poinformowało, ze wszystko jest zgodne z PN i - w domysle - reklamacją mozemy sie wypchać. Chocby mieli najpiekniejsze wzory, nigdy już nie kupię od nich płytek i wszystkim odradzam, zwłaszcza po ostatnich akcjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felo86 24.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to ja sie powtorze, tak jak pisze poprzednik -opoczno nierowne plytki ciezko sie uklada i nie da se zrobic idealnej jakosci, fugi sie mijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 24.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie polecam płytek Opoczno. Mam gres Arenisca. Po ułożeniu wygląda fajnie ale jest strasznie krzywy. Trzeba mieć dobrego glazurnika żeby dobrze go ułożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Szukam płytek do domu, odkopałam trochę starych postów np. z 2004 i tam zachwala się Opoczno. Czy przez te kilka lat tak spadli na jakosci, czy to raczej nasze wyobrażenia o dobrych płytkach się zmieniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 24.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ceramika Końskie - ładna, niezła cena, ale kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Powtórzę, co już gdzies napisałam - hiszpański Baldocer, tanie płytki (seria Dream 55 zł/mkw), grube, równe jak tafla lodu. Uwaga - bardzo ciężkie Paczka z 12 płytkami (1,5 mkw) waży 25 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts