Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego jak stojem to...

Gość Kuzyn Murator-ki

Recommended Posts

Gość Kuzyn Murator-ki

... no własnie :o :o :o

DLA CZEGO jak stojem pszed domem :-? :-?

to on tak jagby jest kszywo??????????? :roll: :roll: :roll: Zawęrza się do gury :evil: :evil: :evil: :evil: cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? :) :) :) :) :) :) :)

PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn :oops:

nie on

:evil: :evil: ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! :evil:

on :roll: :roll: :roll: :roll: Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija :wink: :wink: :wink:

jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO :-? :-? :-? - zakszywia że niby szkuo? :-? :-? :-?

pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

i jeszcze jedno:

jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu

butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię!

---

skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej

Gość Chłopak Muratorki
Co sie czepiasz - kto pyta nie bładzi a poza tym - byłes kuzynku nad morzem - tam dopiero fachowcy spartolili widnokrąg - za cholerę nie trzyma poziomu. :o A na poważnie to Muratorce proponuję obejrzeć znakomity serial animowany produkcji czeskiej "Sąsiedzi" i dopiero potem zadawać pytania ( tylko nie z serii dlaczego cukier jest biały a murzyn też biały-tylko inaczej ) :wink:

• 2 years później...
  • 2 weeks później...
... no własnie :o :o :o

DLA CZEGO jak stojem pszed domem :-? :-?

to on tak jagby jest kszywo??????????? :roll: :roll: :roll: Zawęrza się do gury :evil: :evil: :evil: :evil: cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? :) :) :) :) :) :) :)

PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn :oops:

nie on

:evil: :evil: ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! :evil:

on :roll: :roll: :roll: :roll: Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija :wink: :wink: :wink:

jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO :-? :-? :-? - zakszywia że niby szkuo? :-? :-? :-?

pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

i jeszcze jedno:

jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu

butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię!

---

skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej

Ten tekst ratował mnie przed depresją wielokrotnie podczas procesu budowlanego. Cieszę się, że został wyciągnięty z czeluści - może jeszcze kogoś wyleczy :D .