Gość Kuzyn Murator-ki 05.11.2003 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 ... no własnie DLA CZEGO jak stojem pszed domem to on tak jagby jest kszywo??????????? Zawęrza się do gury cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn nie on ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! on Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO - zakszywia że niby szkuo? pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze i jeszcze jedno: jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię! --- skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Chłopak Muratorki 06.11.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Co sie czepiasz - kto pyta nie bładzi a poza tym - byłes kuzynku nad morzem - tam dopiero fachowcy spartolili widnokrąg - za cholerę nie trzyma poziomu. A na poważnie to Muratorce proponuję obejrzeć znakomity serial animowany produkcji czeskiej "Sąsiedzi" i dopiero potem zadawać pytania ( tylko nie z serii dlaczego cukier jest biały a murzyn też biały-tylko inaczej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.11.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ale go pogięło. Ciekawe, kiedy wyjdzie na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.11.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Oj chyba nigdy. Sam się zapętlił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 26.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Bywa, bywa - i jemu podobni też. W 30 tysiacach forumowiczów, musi być paru porąbanych Statystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 To fakt -zawsze sie trafi jakiś bałwan ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 To fakt -zawsze sie trafi jakiś bałwan ... ale nie ze skośnymi oczami i jeżem na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 26.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Bywa, bywa - i jemu podobni też. W 30 tysiacach forumowiczów, musi być paru porąbanych Statystyka. A nie mówiłem A gdzie reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 na obiedzie .... ...a co ?? tesknis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.08.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Albo w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.09.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ... no własnie DLA CZEGO jak stojem pszed domem to on tak jagby jest kszywo??????????? Zawęrza się do gury cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn nie on ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! on Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO - zakszywia że niby szkuo? pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze i jeszcze jedno: jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię! --- skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej Ten tekst ratował mnie przed depresją wielokrotnie podczas procesu budowlanego. Cieszę się, że został wyciągnięty z czeluści - może jeszcze kogoś wyleczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.09.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu . Nooo..... jak sie dozorczynie dowie ze to On, to bedzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 mieczo???????????????wow wow wowpozdrawiamy GO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu . tia.... w kwietniu trzydziestego dziewiątego... Ale po pary zimnych browcach wszystko jakieś się krzywe wydaje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Bywa, bywa - i jemu podobni też. W 30 tysiacach forumowiczów, musi być paru porąbanych Statystyka. A nie mówiłem A gdzie reszta??? Ja byłem na urlopie, ale wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witamy po urlopie wypocząłeś chociaż czy się zmęczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 michał .. nie chwal się ja np: NIE BYŁEM NA URLOPIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 JA też nie byłem - tzn byłem na ... Budowie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts