KAS01 05.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu . tia.... w kwietniu trzydziestego dziewiątego... Ale po pary zimnych browcach wszystko jakieś się krzywe wydaje...? A ja go widzialem na forum kilka dni temu. Byl dluzszy czas (po polnocy), ale nic nie napisal. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu . tia.... w kwietniu trzydziestego dziewiątego... Ale po pary zimnych browcach wszystko jakieś się krzywe wydaje...? A ja go widzialem na forum kilka dni temu. Byl dluzszy czas (po polnocy), ale nic nie napisal. pozdrawiam Konrad tego to tak naprawde do konca nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 JA też nie byłem - tzn byłem na ... Budowie Sebo8877 Mój urlop trwał 2 tygodnie, z czego tydzień na budowie. Za to w drugim tygodniu odpocząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ... no własnie DLA CZEGO jak stojem pszed domem to on tak jagby jest kszywo??????????? Zawęrza się do gury cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn nie on ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! on Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO - zakszywia że niby szkuo? pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze i jeszcze jedno: jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię! --- skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej no nie moge ...ja gdybym to napisał to suchej nitki by po mnie nie zostało. Co to jest? "to se siądź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dałbys rade cos takiego napisac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ... no własnie DLA CZEGO jak stojem pszed domem to on tak jagby jest kszywo??????????? Zawęrza się do gury cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn nie on ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! on Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO - zakszywia że niby szkuo? pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze i jeszcze jedno: jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię! --- skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej Ten tekst ratował mnie przed depresją wielokrotnie podczas procesu budowlanego. Cieszę się, że został wyciągnięty z czeluści - może jeszcze kogoś wyleczy . właśnie mnie wyleczył z wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 A gdzie reszta??? Spoznilam sie? Autor zasluzyl na darmowe masaze w naszym szpitalu. Oczywiscie masuje koza Jesli dlugi pozwolY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts