Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego jak stojem to...

Gość Kuzyn Murator-ki

Recommended Posts

ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D

Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu :) .

tia.... w kwietniu trzydziestego dziewiątego... ;-)

Ale po pary zimnych browcach wszystko jakieś się krzywe wydaje...? ;-) :lol: :lol:

A ja go widzialem na forum kilka dni temu. Byl dluzszy czas (po polnocy), ale nic nie napisal.

pozdrawiam

Konrad

ciekawe czy autor tego wątku nadal tu bywa:D:D:D:D:D

Do autorstwa przyznał się Mieczotronix - ostatnio widziany na forum w kwietniu :) .

tia.... w kwietniu trzydziestego dziewiątego... ;-)

Ale po pary zimnych browcach wszystko jakieś się krzywe wydaje...? ;-) :lol: :lol:

A ja go widzialem na forum kilka dni temu. Byl dluzszy czas (po polnocy), ale nic nie napisal.

pozdrawiam

Konrad

tego to tak naprawde do konca nie wiesz :wink:

... no własnie :o :o :o

DLA CZEGO jak stojem pszed domem :-? :-?

to on tak jagby jest kszywo??????????? :roll: :roll: :roll: Zawęrza się do gury :evil: :evil: :evil: :evil: cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? :) :) :) :) :) :) :)

PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn :oops:

nie on

:evil: :evil: ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! :evil:

on :roll: :roll: :roll: :roll: Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija :wink: :wink: :wink:

jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO :-? :-? :-? - zakszywia że niby szkuo? :-? :-? :-?

pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

i jeszcze jedno:

jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu

butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię!

---

skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej

no nie moge ...ja gdybym to napisał to suchej nitki by po mnie nie zostało.

Co to jest?

"to se siądź"

:o :o :o

• 2 weeks później...
... no własnie :o :o :o

DLA CZEGO jak stojem pszed domem :-? :-?

to on tak jagby jest kszywo??????????? :roll: :roll: :roll: Zawęrza się do gury :evil: :evil: :evil: :evil: cCCczy to są własznie te związary o których tyle piszecie????????????? :) :) :) :) :) :) :)

PYTAŁEM Teścia ........ Ale on nn :oops:

nie on

:evil: :evil: ale on mówi, "nie" - nie kszywo !! :evil:

on :roll: :roll: :roll: :roll: Teśću mówi, że to szkuo pszez flaszkę zakszywia!!!!!!!!!! ale siem nabija :wink: :wink: :wink:

jasiemwas tu pytam WŁAŚNIE DLA CZEGO :-? :-? :-? - zakszywia że niby szkuo? :-? :-? :-?

pszeciesz jak paczem bez szkua to się zawęrza ku gurze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

i jeszcze jedno:

jak wjechałem (z teśćem !!!!!!!!!!!) na 15te pientro, to tesz się zakszywia -zawęrza mój dom, ale ku dołu

butelką rzuciłem z 15tego UPADLA tusz obok dozorczynię!

---

skupuję częsci do MALUCHOW 126p - do czerwonych najchemtniej

Ten tekst ratował mnie przed depresją wielokrotnie podczas procesu budowlanego. Cieszę się, że został wyciągnięty z czeluści - może jeszcze kogoś wyleczy :D .

właśnie mnie wyleczył

z wszytskiego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: