kamykkamyk2 09.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, potrzebuję zakupić sobie nożyce do cięcia blachodachówki i innej.Znalazłem na allegro taką nakładkę http://allegro.pl/item564354624_nozyce_do_ciecia_blachy_nakladka_na_wiertarke.html Co o tym myślicie, czy to się sprawdza, czy może lepiej jakieś elektryczne nożyce??POzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, potrzebuję zakupić sobie nożyce do cięcia blachodachówki i innej. Znalazłem na allegro taką nakładkę http://allegro.pl/item564354624_nozyce_do_ciecia_blachy_nakladka_na_wiertarke.html Co o tym myślicie, czy to się sprawdza, czy może lepiej jakieś elektryczne nożyce?? POzdr Na pewno jest to nieporęczne. Cena za to wygląda korzystnie. Tego typu nie znam i nie odważyłbym się, ale nie przekreślam tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 09.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja kupiłem i jest okey. a nakladke po robocie schowasz do pudełka i kiedy mozesz wykorzystac.a szkoda odrazu kupywac cale urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.03.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No i oto mi chodziło, bo całe urządzenie to i kosztuje sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 10.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 obstawiam ze jaka cena i opis taka jakosc tego urzadzenia. z opisu ostrze pokryte tytanem podoba mi sie najbardziej- ktos chyba probuje tworzyc technike na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 12.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ja tez kupilem taka nakladke i bylo okey.Cieta byla blachodachówka na budowie i nie bylo problemow i jest to dosyc poreeczne. Jedynie trzeba dojsc w prawy zeby ciac blache wzdluz gdzie sa te garbki bo trzeba troche sie naginac, ale daje rade.A wydalem za to ok 70 zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts