MONIKKKAA 09.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja z mojego elektryka byłam bardzo zadowolona, grupa kilku fachowców w ciągu 5 dni wykonała instelektryczna, alarmowa, komputerową, domofon itd. Kompleksowo i bardzo profesjonalnie. Saz Kielc ale wykonuja prace na terenie całego kraju. Myslę że Pan Tomek sie nie obrazi jak podam jego nr telefonu 604530876. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astra1995 16.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 CZĘSTOCHOWA - Mogę polecić elektryka, solidny, żadnej fuszerki, cena 50 z materiałem od punktu. Nie jest najtańszy ale ma duże doświadczenie i robi z porządnych materiałów. Wszystko w bruzdach - bajka przy tynkowaniu. Informacja dla chętnych na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekwidator 01.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 ELEKTROBUD to profesjonalna firma elektryczna, która funkcjonuje na rynku już kilkanaście lat.Wykonują usługi elektryczne na terenie Poznania i okolic. Na swoje usługi udzielają 5 letniej pisemnej gwarancji. Sam miałem przyjemność skorzystać z usługi tej firmy z czego jestem bardzo zadowolony. Sprawdź tu ich ofertę oraz cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts