enikan 09.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie wiem jaki to dokładnie stiuk, 5kg kosztowało prawie 200 zl Ale niestety nie kupiliśmy od razu barwników i za czym teraz jeździć?Czy do stiuku potrzeba jakieś specjalne barwniki? Czy muszę się rozglądać za jakimś specjalnym rodzajem barwników? Czy można wlać takie zwykłe, z półki z farbami po 4 zł za jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie wiem jaki to dokładnie stiuk Opakowanie jest białe czy jest nazwa firmy? może wystarczy przeczytać Pamiętasz może gdzie kupiłaś? Jedź tam i ci sprzedadzą barwnik kojarzy mi się od razu genialne pytanie z onetu - Ratunku!! Kupiłam samochód - co mam wlać benzynę czy ropę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazikv 12.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do tynku nie ma barwników jesli masz biały tynk wenecki to pewnie drobno lub gróbo ziarnistyalbo Oikos albo Primacol bo to 2 najpopularniejsze firmymasz biały tynk bo taki masz polożyć na to dajesz bejce zkolorantami i tu masz pełną game kolorów bejcujesz ściany i masz kolormozesz dac tesz jakiś werniks złoto czy srebrona koniec jesli to stiuk to kup wosk i wypoleruj ale stiuku nie kladź sam to wyrzsza szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 13.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 na stronie magnata jest podana inna wersja wydarzeń 1 - zagruntować 2 - nanieść gładko i równomiernie pierwszą warstwę stiuku zabarwionego pigmentem 3 - itd itd... gdyby co odsyłam do http://www.magnatfarby.pl/ lub http://sklep.cameleo.poznan.pl/p,pl,1,stiuk+wenecki.html w zasadzie produkują białą bazę i do tego dowolnie dobiera się pigmenty wg. upodobań nie da się ukryć że najlepiej mieć bazę i pigment tej samej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adres 11.12.2024 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2024 A jak kłaść trzy pigmenty kolorowe na stiuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts