jankos 09.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam. Często bywam w okolicach Kazimierzy Wlk. - i od pewnego czasu w jednym z gospodarstw widzę psa na łańcuchu, który zamiast budy ma nad głową kawałek blachy, a leżeć musi w błocie Chciałbym mu jakoś pomóc - wymyśliłem więc, że podejdę do właściciela i dam mu budę dla psa - za friko. Mam materiał potrzebny do jej wykonania (deski i kawałki płyty OSB), niestety nie posiadam dwóch innych potrzebnych do tego rzeczy - umiejętności i czasu Jeśli ktoś z Krakowa lub okolic, potrafi i chce pomóc w tym temacie to proszę o kontakt - dostarczę mu materiał, i zawiozę potem gotową budę na miejsce. Obiecuję dokumentację fotograficzną - ale po fakcie, bo na razie nie chcę chłopu włazić na podwórko, aby nie "spalić" tematu. Jeszcze by się uniósł honorem i budy nie przyjął? Lepiej nie ryzykować. Pozdrawiam - jankos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 09.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 możesz wejść na dogo i skopiować ten post? Ja przekleję na rotty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 10.03.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam. Nie mam konta na dogomanii - jesli możesz tam wkleić tę informacją, to zrób to proszę. Ja wkleję na wyżły.pl - choc ruch tam raczej niewielki Pozdrawiam - jankos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glider33 10.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chetnie podjąłbym sie zbudowania takiej budy, ale niestety ja mieszkam w okolicach Poznania, takze pewnie bylby problem z transportem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 10.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam. Z Poznania mówisz... może dałoby się to jakoś załatwić. Musiałbym trochę pokombinować, ale chyba dałoby radę Gorzej z dostarczeniem materiału na budę do Poznania. Pozdrawiam - jankos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glider33 11.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No wlasnie z materialami moze byc problem, poniewaz ja nic nie mam bo jeszcze nie ruszylem z budowa. Duzy jest ten piesek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 12.03.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam. Pies jest wielkości owczarka niemieckiego - mniej więcej. Pozdrawiam - jankos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts