odaro 09.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie jest to może najlepsze miejsce na taki wątek ale za to jest to najczęściej odwiedzany dział. Kto bez mojej wiedzy skopiował mój wątek i ogłosił go na innym forum. Jak to jest możliwe!!! Mój oryginalny wątek http://forum.muratordom.pl/jaki-kolor-rolet-zewnetrznych-wybrac,t138155.htm a tutaj też mój wątek http://www.budnet.pl/forum/Jaki_kolor_rolet_zewnetrznych_wybrac,t=41189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.03.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No i co teraz Jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 się ciesz byle kogo się nie cytuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 się ciesz byle kogo się nie cytuje .... Nie wiem czy mam się cieszyć, bo cytuje się wypowiedzi wartościowe, albo ..... totalne głupoty No i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.03.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 się ciesz byle kogo się nie cytuje .... No dobra... to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 10.03.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Masz pole do eksperymentu. Tu pisz "białe", a tam "czarne", tu "lewo" a tam "prawo" i zobacz, jak się dyskusja rozwija Swoją drogą to te prawa autorskie łamane przez kopiuj-wklej to ludziom na łby padły Sprawdzanie referatów to: wybranie ładnego zdania, wrzucenie go w google, odrzucenie referatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 10.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Tam jest plagiat twojego pytania a może tu jest plagiat tamtego pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 strrrasznejak Ty możesz z tym żyćja bym nie odpuścił... psco Ty tak się podniecasz jednym pościkiem na innym forumlarum, jakby IV RP najeżdżaliprędzej zmień tytuł postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 10.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wydaje się jakby ktoś próbował stworzyć na tamtym portalu forum i w związku z czym podbiera gotowe tematy do dyskucji z muratora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 10.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Swoją drogą to te prawa autorskie łamane przez kopiuj-wklej to ludziom na łby padły Sprawdzanie referatów to: wybranie ładnego zdania, wrzucenie go w google, odrzucenie referatu A jakie jest prawdopodobieństwo, że napiszesz to ładne zdanie dokładnie tak jak w wikipedii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 10.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jeśli ktoś czyta źródła, w tym wikipedię i pisze na tej podstawie, to o to chodzi. Ale jeśli z referatu, który mam sprawdzić wytnę fragment, np: " ...nocne przymrozki, obserwowane na wybrzeżu Bałtyku...", wrzucę w google, znajdę ten fragment i jeszcze dwa akapity słowo w słowo z referatem, który oceniam ... Wiem, że może to być przypadek ale niei wierzę w to i referat wraca do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 10.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wiem, że może to być przypadek ale niei wierzę w to i referat wraca do poprawki ja też nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziękujemy za zgłoszenie. To niedopuszczalne praktyki kopiowania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 10.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziękujemy za zgłoszenie. To niedopuszczalne praktyki kopiowania postów. Dziękuje za zainteresowanie bo zależało mi głównie na reakcji ze strony Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budnet 10.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jesteśmy jakby nie patrzeć konkurencyjnym forum ale takich występków nie popieramy i będziemy je zawsze tępić. Post natychmiast usunęliśmy z naszego forum na budnet.pl Pozdrawiam - Administrator budnet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale aferało jeżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 10.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale afera ło jeżu... Dokładnie Zaraz wszyscy będą mieć w stopce "nie zezwalam na kopiowanie moich wypocin... prawa autorskie..." itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 10.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Plagiat nie plagiat, ale tamto forum wygląda dziwnie. Mnóstwo "startowych" wątków. Pomysł na rozkręcenie może i dobry, ale żeby kopiować cudze wypowiedzi? Tym bardziej, że opisywana w tym wątku jest dość osobista i na forum muratora podpisana. Jeżeli ktoś odnajdzie obie w googlach to będzie przekonany, że wpisała je jedna i ta sama osoba. Jeżeli to się komuś podoba to jak się poczuje, gdy odnajdzie swoje posty (słowo w słowo) np. na forum ... (tu nie wpisuję, żeby przypadkiem kogoś nie obrazić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 07.04.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ja zamawiam Hasło : "Kurka wodna " i wara żeby mi ktoś gdzieś w zdaniu napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts