Mmelisa 08.08.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Edytka dawno nic nie dodawalas pokazalabys troche zieleni przy "Stylku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2015 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mmeliska u mnie tylko trawa , a wiec nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 jak to nic ciekawego? Kochana, Stylek wokol zieleni z pewnoscia pieknie sie prezentuje, wiem bo u mnie rok temu tez byla sama ziemia wokol, a jak urosly "chwasciska" to juz jest zupelnie inaczej (trawa bedzie, moze kiedys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.04.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 hej hej co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts