dorianna 11.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Tak szczerze mówiąc to uważam iż to niezbyt fortunny pomysł by usytuować kojec tuż przy granicy z sąsiadem. Aczkolwiek mój sąsiad tak ma i mi to nie przeszkadza chociaż on pytał mnie o pozwolenie przed budową. Ma owczarka który niestety ciągle szczeka. Całe szczęście nie na mnie bo go do siebie oswoiłam (sąsiad jak wyjeżdża to prosi mnie bym się nim zajeła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 02.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 jak ktoś chce hodować psy i mieć psiarnię koło domu to niech się buduje na zadupiu a nie między ludzmi którzy chcą po pracy odpocząć a nie wysłuchiwać wycia gromady psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 03.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Hodowla psów tak samo jak świń,krów koni powinna być z dala od domów jednorodzinnych/wyjątek wieś/.Moi znajomi po 5 latach wybudowali swój wymarzony domek i zaczął się koszmar - sasiedzi posiadaja ok 10 sztuk rasowych takich małych burkow/nazwy nie pamietam.Na posesji jest bardzo czysto, nic nie smierdzi, jedyny kłopot to ujadanie 20 godz/dobe, nawet silka nie pomaga.Bardzo dobrze, że gminy zaczynają dostrzegać dobro ogółu mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts