robi77 10.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Powiedzcie proszę czy fugę stykająca się z sufitem maluje się w kolorze sufitu czy raczej odizolować taśmą przed malowaniem tak aby odznaczała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 10.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Moim skromnym zdaniem to rzecz gustu. Jeżeli fuga jest dość ciemna wyraźnie będzie odcinać się od sufitu, to przypadku niskiego pomieszczenia, wrażenie "niskości" będzie pogłębione. Zresztą, jak zaizolujesz fugę i po pomalowaniu sufitu efekt nie będzie Cię zadowalał, zawsze możesz tę fugę zamalować na biało Tyle że pracy więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 10.03.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 glazurnik mi mówił ze fugę szczytowa maluje sie przeważnie w kolorze sufitu.... dlatego pytam o opinie forumowiczów bo mam małe wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 11.03.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Moim zdaniem rzecz gustu - tak jak w przypadku malowania ścian - możesz pod sufitem zostawić pasek w kolorze sufitu bądź jechać do końca kolorem ściany - jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 11.03.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 glazurnik mi mówił ze fugę szczytowa maluje sie przeważnie w kolorze sufitu.... dlatego pytam o opinie forumowiczów bo mam małe wątpliwości. forumowicze maluja sufity w lazienkach na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 glazurnik mi mówił ze fugę szczytowa maluje sie przeważnie w kolorze sufitu.... dlatego pytam o opinie forumowiczów bo mam małe wątpliwości. forumowicze maluja sufity w lazienkach na czarno. na czarno ze wzorem w białe czaszki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 11.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasny gwint, a o akrylu to zapomnieli, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts