bobiczek 15.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 pogubiłem się. Każdy z argumentów trafia .Nie wiem jeszcze który prawdziwy (ale się dowiem na pewno}Jak się utwierdzę w prawdzie to się odezwię głosem pewnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 15.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 pogubiłem się. Każdy z argumentów trafia . Nie wiem jeszcze który prawdziwy (ale się dowiem na pewno} Jak się utwierdzę w prawdzie to się odezwię głosem pewnym I wlasnie o to chodzi. Zwykla przyzwoitosc tego wymaga... .... sa pewne granice. Chyba, ze jest sie oszolomem i klamstwo stosuje sie nawet do innych kultur i religii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Oszolomy......interwenci... ....terrorysci..... czyhaja na kazdym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gdzieś czytałem kiedyś, że tylko człowiek i szczur są w stanie zjeść wszystko. Chociaż z natury jesteśmy podobno roślinożerni NIejestesmy roslinozerni!!!!!! MAMY KŁY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Klamstwo czy jest pisane raz, 2, 3, 4, czy 5 jest klamstwem. Negujesz prawo miedzynarodowe, negujesz religie w ktorej opisany sposob pozyskiwana miesa jest niedopuszczalny (nienadajacy sie do spozycia-niekoszerne) i jeszcze sie smiejesz. W kazdym narodzie mozna doszukac sie klamliwych szuj i trzeba na to reagowac....i nie ma to nic do rzeczy, czy sie jest katolikiem , zydem, prawostawnym....... . Ja neguję? Jakiś przykład na to poproszę Wstawienie linka z filmem krążącym po fo jest negowaniem, czy podpisanie niniejszego? Jak to łatwo na temat jednego zdania powieść mrożącą krew w żyłach stworzyć Każdy wierzy w to co chce wierzyć i ja nawet nie śmiem twierdzić, że jest inaczej Mało tego, do dziś jestem święcie przekonana, że ksiądz (jako, ze obowiązuje go celibat) który przyjechał do warsztatu kumpla z dwiema podciętymi panienkami na tylnej kanapie, w "super hifi" wypasionym aucie, celem naprawy grającego sprzętu w owym miał zamiar całą drogę pieśni kościelne im puszczać, a następnie wspólne krzyżem leżenie zaproponować. Dodatkowo inny sunący przez moje podwórko z sutanną pod brodą z pieśnią - bynajmniej nie kościelną - na ustach, pląsający po kałużach to zapewne wymysł mojej wyobrażni był A że się śmieję cóż mi innego na tym pięknym, przestrzegającym reguł i praw świecie pozostało ps. na temat prawa własności mam zdanie podobne nie wiem, dlaczego sądzisz, że mogę mieć inne za kradzież łapy obcinać, za niszczenie czyjejś własności podobnie litościwe kary powinny być, ale to juz zupełnie inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Tak, być może jestem hipokrytką po tym co tu przeczytałam ....chyba prawie na pewno tak jest . Jadam szynkę , jadam udka i piersi z kurczaka , jadam także golonkę - wszystko to sporadycznie, ale jadam . Ale to co jadam nie łazi mi wcześniej po placu, nie łasi mi się do nóg i nie aportuje , nie ma imienia kóre mu nadałam. Odkąd kupiłam do akwarium krewetki filtrujące - utwierdziłam się w przekonaniu że owoców morza też nigdy nie spróbuję. Ryby- tak, w postaci karpia na wigilię choć ostatnio również niechętnie. I coraz bardziej dojrzewam do myśli, że wolałabym jednak nie jeść nic co wcześniej żyło, chodziło, jadło, muuuczało lub kwiczało . Nie dlatego żeby zmienić świat , ale dla swojego wewnętrznego spokoju. Chyba czas na zmiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Daggulka - dokładnie tak jak Ci się uda, podrzuć receptę fajki poszły w kąt, - trzymam się, ale jak znielubić mięso? Widziałam kiedyś ubój świni, inni się zajadali świeżynką, ja nie tknęłam, ale szyneczka, czy schabik w sklepie to "inna bajka" też jestem hipokrytką jem i lubię mięso, kocham zwierzęta, jak to pogodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 jem i lubię mięso, kocham zwierzęta, jak to pogodzić? Pogodzić się z faktem, że żeby jeść mięso trzeba zabić zwierzę. Nawet jeśli robimy to rękoma innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 To codzienne jedzenie miesa i jego pokolorowanych przetworow z konserwantami z ogromna iloscia soli w postaci szynek i tym podobnych " slycznie " wygladajacych wedlin nie jest ani smaczne ani zdrowe . Szczegolnie dla dzieci. Jak sie nie pracuje ciezko fizycznie jedzenie miesa jest pulapka ewolucji . Ale to nie jest kwestia religii czy przekonan politycznych tylko m o t y w a c j i. Jak mam zjesc kurczaka ktory zjadl to co zrobil pod siebie na kurzej farmie to wole zjesc fasole z ryzem - mam przepisy od hiszpansko jezycznego segmentu populacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wiecie ktoto jest KSIADZ!!!?? Jest to facet do ktorego wszystcy ludzie mowia OJCZE!! , a jego wlasne dzieci WUJKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Moja zona ma futro,oczywiscie naturalne ,ja jem tatara z wolowiny i konia ,pije J.W. i czuje sie dobrze!! Jako byly lek wet. moge stwierdzic ze swinia jest strzasznie brudna ,a WY uwielbiacie te schabowe i boczek baraninka to jest to,strus tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jajem ? Jajem to mozna dostac jak sie w futrze w NY wychodzi na ulice - zreszta chodzenie w martwych zwierzakach wyszlo z mody - chyba jeszcze jakies babcie mentalne trzymaja sie kurczowo tego zabytku ....... wygladajac archaicznie i budzac usmiechy politowania za plecami - ostatnio jak wracalam to dostalam wytrzeszczu oczu jak zobaczylam na lotnisku w Wawie takie cudo - w futrze i futrzanej papasze na glowie - interesujacy widok ! Tak na marginesie - czarny kolor kurtki na bladej twarzy dosc postarza - czy mi sie zdaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 moja zona niechodzi w futrze w USA tylko w polsce ,w sztucznym zawsze chodzila bidai chodzic bedzie nawet jak jest na robotach w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A zlote zeby tez ma ? Bo w futrze a bez zlotych zebow - nie liczy sie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Chinczycy uzywaja futra tych kotow i podobno tez psow do obszywania kapturow w kurtkach ktore szyja na eksport - wiec jest taka nieformalna akcja - bojkot w Stanach zeby takich chinskich kurtek z futrem przy kapturze n i e kupowac.....podajcie dalej. Co do jedzenia zwierzat - to niektore tabu maja racje bytu - bo w tych Chinach nie tylko zra gatunki zagrozone wyginieciem , ale jedli jakies stworzenie, ktore powodowalo jakies grozne chorobsko mogace przeniesc sie na cala populacje.... Arabowie i Zydzi nie jedza wieprzowiny bo w tamtych warunkach ( goracy klimat) swinie chorowaly - chyba to chodzi o wlosnie - i ludzie po zjedzenieu ich - tez. Koni , kotow, psow - nie jem - i zyje. Jestem wegetarianka tak w ogole. MamParke firmy NORTH FACE kaptur obszyty futrem ,huj wie jakie ,Mam wyrzucic( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A zlote zeby tez ma ? Bo w futrze a bez zlotych zebow - nie liczy sie...... Nieprzeginaj ,bo jqk cie namierze to dostaniesz z trombolta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A zlote zeby tez ma ? Bo w futrze a bez zlotych zebow - nie liczy sie...... Nieprzeginaj ,bo jqk cie namierze to dostaniesz z trombolta Jak wiesz oczywiscie coto jest?/ Jezeli jestes z Pragi to skocz do Kaszany na Rozyc i on ci wytlomaczy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 16.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A zlote zeby tez ma ? Bo w futrze a bez zlotych zebow - nie liczy sie...... Wogole niema zebow ,apoco one kobiecie!~!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 16.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Klamstwo czy jest pisane raz, 2, 3, 4, czy 5 jest klamstwem. Negujesz prawo miedzynarodowe, negujesz religie w ktorej opisany sposob pozyskiwana miesa jest niedopuszczalny (nienadajacy sie do spozycia-niekoszerne) i jeszcze sie smiejesz. W kazdym narodzie mozna doszukac sie klamliwych szuj i trzeba na to reagowac....i nie ma to nic do rzeczy, czy sie jest katolikiem , zydem, prawostawnym....... . Ja neguję? Jakiś przykład na to poproszę Wstawienie linka z filmem krążącym po fo jest negowaniem, czy podpisanie niniejszego? Jak to łatwo na temat jednego zdania powieść mrożącą krew w żyłach stworzyć Każdy wierzy w to co chce wierzyć i ja nawet nie śmiem twierdzić, że jest inaczej Mało tego, do dziś jestem święcie przekonana, że ksiądz (jako, ze obowiązuje go celibat) który przyjechał do warsztatu kumpla z dwiema podciętymi panienkami na tylnej kanapie, w "super hifi" wypasionym aucie, celem naprawy grającego sprzętu w owym miał zamiar całą drogę pieśni kościelne im puszczać, a następnie wspólne krzyżem leżenie zaproponować. Dodatkowo inny sunący przez moje podwórko z sutanną pod brodą z pieśnią - bynajmniej nie kościelną - na ustach, pląsający po kałużach to zapewne wymysł mojej wyobrażni był A że się śmieję cóż mi innego na tym pięknym, przestrzegającym reguł i praw świecie pozostało ps. na temat prawa własności mam zdanie podobne nie wiem, dlaczego sądzisz, że mogę mieć inne za kradzież łapy obcinać, za niszczenie czyjejś własności podobnie litościwe kary powinny być, ale to juz zupełnie inna historia Prosze bardzo: "więc Humane bleble ble można sobie w buty wsadzic " Jak dla mnie , mozesz wklejac sobie linki nawet gdzie lowia rekiny przy pomocy zywych sloni, lub zywych niemowlat. Tylko najpierw sprawdz, czy, jest to prawda czy fikcja. Idiotyczno-fikcyjny argunemt jest blazenada.Bo jesli ma byc to zart , to jest to zenujace. Juz rozumiem jedno klamliwe zdanie, na temat obcej religii jest OK.Tylko jest maly wyjatek, nie tak jak z twoim ksiedzem.Zostala zanegowana podstawa calego prawa religijnego w stosunku do wszystkich jej wyznawcow, przy pomocy klamstwa....i jeszcze napisalas mi , ze powinnem przeprosci szuje , ktora to nabazgrala. A wywod na temat wlasnosci prywatnej , jest nawiazaniem do tego co zaistnialo , a jak przedstawila to wspomniana szuja. Masz watpliwosci zgogluj zagadnienie w archiwim prasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A zlote zeby tez ma ? Bo w futrze a bez zlotych zebow - nie liczy sie...... Wogole niema zebow ,apoco one kobiecie!~!?? A.......no to od tego trzeba bylo zaczac. To jak je te strusie mieso ? Lyka czy dostaje przezute ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts