maniowka 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 czy ktoś może ma lub widział kinkiety- plafony, na których umieścić można zdjęcia lub obrazki tak by światło wydobywało się wokół lampy, zdjęcia????oczywiście zdjęcia musiałyby być za szkłem no i jakieś zimne światło pewnie do tego:)planuję coś takiego na klatkę schodową- kilka sztuk; no chyba, że macie ciekawsze propozycje na ściany na klatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 10.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ciekawa sprawa też jestem zainteresowana. Słyszałam od znajomej, która widziała u znajomej taki właśnie obraz, a raczej wielką wydrukowaną fotografię. Podobno wygląda bardzo fajnie. Może ktoś z forumowiczów coś takiego ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniowka 11.03.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 czy nikt nie wie jak to zrobić?????może ktoś ma choć ciekawie podświetlone zdjęcia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 11.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja też szukam czegoś dużego co oświetlałoby schody, ale udało mi się znależć tylko coś takiego.http://www.allegro.pl/item569349144_kinkietz_obrazkowe_kinkiet_autorski_hit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts