marek77marek 10.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Polecam Pana Andrzeja te.: 798 437 744 Wykonał u mnie 4 łazienk, salon i tarasy. Gres, mozaika, marmur i biały montaż. Bardzo dokładna i czysta praca. polecam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 11.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pokaż zdjęcia A co za problem ? Zrobił zdjęcia i zaraz Ci pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek77marek 11.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Myślę, że jak zrobił zdjęcia to umieścił na firmowej stronie pozdrawiam całe forum muratora marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciastek 23.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Witam! Szczerze polecam glazurnika z Warszawy Pana Andrzeja. Wykonal u mnie wszystkie prace glazurnicze w domu jednorodzinnym. - Podłogi gresowe 170m2 na ogrzewaniu podłogowym - Dwie łazienki - glazura, instalacje podtynkowe do doszczownicy, odpływy liniowe do brodzika itp. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie i solidnie Kontakt do Pana Andrzeja tel 798 437 744 pozdrawiam Marta Edytowane 23 Marca 2014 przez ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raceman 29.05.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam! Szczerze polecam glazurnika z Warszawy Pana Andrzeja. Wykonal u mnie wszystkie prace glazurnicze w domu jednorodzinnym. - Podłogi gresowe 170m2 na ogrzewaniu podłogowym - Dwie łazienki - glazura, instalacje podtynkowe do doszczownicy, odpływy liniowe do brodzika itp. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie i solidnie Kontakt do Pana Andrzeja tel 798 437 744 pozdrawiam Marta Jakoś podejrzanie to wygląda.Podobny post zamieścił użytkownik marek77marek w 2013 roku. Co jest dziwne i ty i ten drugi użytkownik założyli konto tuż przed wysłaniem opinii.Załącz proszę zdjęcia tej genialnej pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciastek 12.01.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nigdy nie udzielałam się wcześniej na tym forum, bo nie miałam takiej potrzeby. Kontakt do glazurnika dostałam od znajomych, również zadowolonych Opinie wystawiam na prośbę Pana Andrzej. Czemu miałabym wstawiać tu zdjęcia.. to moje prywatne projekty i nie mam potrzeby chwalenia się nimi w sieci, poza tym nie bardzo mam czas i ochotę na udowadnianie wiarygodności mojej opinii, bo to tylko moja opinia;) pozdrawiam ciebie i tego drugiego nadal zadowolona z usług fachowca Marta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts