retrofood 11.03.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No chyba, że pusty kieliszek. Znów (do piątku ) jezdem na odwyku, to se chociaż powspominam... – O słodki Jezu, moja głowa! – A mówiłem ci, żebyś nie pakował tego cholernego lodu do wódki. I masz, to nauczka na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 11.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dla niektórych gorsza jest pusta paczka po papierosach... wtedy można wyjść przed dom i poszukać "pół-płaskich" A syndrom dnia następnego dotyczy wielu dziedzin, nie tylko używek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arose 11.03.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A co zrobić, gdy jakiegokolwiek napoju brak, a nie ma sił się nigdzie ruszyć? Kranówka welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 11.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Znów (do piątku ) jezdem na odwyku, to se chociaż powspominam... To dobry sposób na przetrwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jest coś o wiele bardziej przerażającego - puste konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jeszcze gorzej jak pusto w głowie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jeszcze gorzej jak pusto w głowie ........ Masz rację, o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jeszcze gorzej jak pusto w głowie ........ Masz rację, o tym nie pomyślałam ależ nieprawda! ci co mają pusto w głowie niemal zawsze mają dobre samopoczucie. I sa przekonani, że nic im nie brakuje. Więc jak tu może byc gorzej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 masz racje !!! napisałam ze swojego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ale po wypiciu butelki tez jest dobre samopoczucie i uczucie, że nic juz czlowiekowi nie brakuje ..... prawie że pełnia szczęścia gorzej jak procenty wyparuja i wraca sie do rzeczywistości, ale to już inny temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ale po wypiciu butelki tez jest dobre samopoczucie i uczucie, że nic juz czlowiekowi nie brakuje ..... prawie że pełnia szczęścia dopóki się nie zauwazy, że ... jednak jest pusta!!! PS. Pamiętam jak w latach osiemdziesiątych (kryzys i kartki) była już 4 rano i wszystkie były puste. Musielismy iść ze szwagrem do Cyganów coś kupić. Wprawdzie moja siostra twierdziła, że mamy dosyć, ale szwagier odpowiedział: pić już nie musimy, ale kupić - obowiązek! Bo nic juz nie ma. I kupiliśmy. I nkt nie pił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jezdem na odwyku, to se chociaż powspominam... retro, masz Sim Locka ? - chyba jedynie na pisanie pamiętnika Pozdrowienia dla Ciemiężycielki - zdrowa już, czy dalej pifko przynosi ? - cudowna kobieta, tak jak ja Też pifko mężusiowi kupuję i winko jeszcze, białą i rudą tylko ja piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.03.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mnie zycie w akademiku nauczyło jednego - nie wolno, żeby w butelce zostało co kolwiek!!! Bo jak zostało to się rano zaczynało od nowa..... i 3-dniówki normą były...... ehh to były czasy i po tym poznaję, ze już ze studenckich lat śmy wyrośli, w lodówce bateria niedopitych butelek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 i po tym poznaję, ze już ze studenckich lat śmy wyrośli, w lodówce bateria niedopitych butelek.... Niestety u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 i po tym poznaję, ze już ze studenckich lat śmy wyrośli, w lodówce bateria niedopitych butelek.... Niestety u mnie też ...a ja... tom się już całkiem... zestarzałem... u mnie nie ma niedopitych... u mnie są... pełne! I chyba... zapleśnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 [ u mnie są... pełne! I chyba... zapleśnieją... Nie możesz do tego dokuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 i po tym poznaję, ze już ze studenckich lat śmy wyrośli, w lodówce bateria niedopitych butelek.... Niestety u mnie też ...a ja... tom się już całkiem... zestarzałem... u mnie nie ma niedopitych... u mnie są... pełne! I chyba... zapleśnieją... nie płacz.....nie jesteś sam w tym nieszczęściu...., u mnie i pełnych jest zapas...... jakie zycie okrutne być potrafi!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 i po tym poznaję, ze już ze studenckich lat śmy wyrośli, w lodówce bateria niedopitych butelek.... Niestety u mnie też ...a ja... tom się już całkiem... zestarzałem... u mnie nie ma niedopitych... u mnie są... pełne! I chyba... zapleśnieją... nie płacz.....nie jesteś sam w tym nieszczęściu...., u mnie i pełnych jest zapas...... jakie zycie okrutne być potrafi!!!!!1 U nas też, ratunek w parapetówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 już po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 My przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts