naLeśnik 12.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja jestem po i......przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja jestem po i......przed Czyli w trakcie A butelki masz pełne czy puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja jestem po i......przed Czyli w trakcie A butelki masz pełne czy puste pewnie niektóre w połowie pełne, a inne w połowie puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja jestem po i......przed Czyli w trakcie A butelki masz pełne czy puste pewnie niektóre w połowie pełne, a inne w połowie puste. Tylko jak rozróżnić, które są w połowie pełne, a które w połowie puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 .... a dośc prosto .... jak masz dobry dzien (zwyżka) - to w polowie pełne.a jak masz doła - to w polowie puste ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 .... a dośc prosto .... jak masz dobry dzien (zwyżka) - to w polowie pełne. a jak masz doła - to w polowie puste ..... No tak, wszystko zależy od perspektywy, z której patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja jestem po i......przed Czyli w trakcie A butelki masz pełne czy puste pewnie niektóre w połowie pełne, a inne w połowie puste. Tylko jak rozróżnić, które są w połowie pełne, a które w połowie puste podobnie ja się odróżnia łabędzia od łabędzicy: rzuca się kawałki chleba. Jak zjadł - to łabądź. Jak zjadła - to łabędzica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 No to na zdrowie http://images44.fotosik.pl/101/c147798bce0c4e8am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 09.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja chciałem jeno nadmienić, że sztuka w narodzie przetrwa, w młodych siła!!!!!!!!!!i nie wszystek martwy... tu się podpisuję........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts