Tyson 11.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pomóżcie!Jestem na etapie zakupu plytek klinkierowych do oblozenia kominow. Elewacje planujemy zrobic bezowa/piaskowa/kremowa - jakis taki jasny odcien. Na poczatku zdecydowalam sie na plytki w takim samym kolorze jak dachowka - antracytowe, ale czy nie lepiej zrobic komin w takiej tonacji jak elewacja? Mam w zwiazku z tym pytanko, czy ma ktoś komin z jasnego, piaskowego klinkieru przy dachowce w kolorze antracyt? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 12.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 W mojej okolicy jest dom z antracytowym dachem i jasnym kominem (wygląda na Saharę z CRH) i powiem szczerze jak się jedzie to pierwsze na co się patrzy to na ten komin. Jak dla mnie za mocno jest widoczy, za duży kontrast. Elewacja jest w podobnej tonacji i wg. mnie najlepiej na antracytowym dachu wyglada antracytowy komin.Fajnie też wyglądają płtyki antracytowe Euronitu, które również można zamontować pod pasem nadrynnowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja mam syrius antracyt rupa i komin crh klinkier tytan wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 13.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 burgund firmy roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 13.03.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 HEJ, moze jakies zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Tyson - pooglądaj u mnie w dzienniku. Braas grafitowy + klinkier Wienerbergera Stratus. W/g mnie komin powinien "zlewać" się z dachem. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 13.03.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Majki, masz racje, chyba tez zrobimy ciemny DZIEKI! trzymamy kciuki za dalsze prace! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 o i już mi jeden dylemat rozwiązaliście ja też zrobię ciemny komin do antracytowej dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 16.03.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Juz zamowilam czarne plytki klinkierowe koszt 280 zl. Zastanawialismy sie jeszcze nad struktonitem, ale koszt 1000 zl no i chyba plytki wygladaja lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 u nas tez ciemny daszek i ciemne kominy : ponownie zrobilabym tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 21.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Do ciemnej dachóweczki pięknie pasuje moim zdanie np.jantar ciemny z eko klinkier:http://images47.fotosik.pl/89/521c658819614a95med.jpg pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 23.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U nas do grafitowego Braasa zakupiliśmy cegłę klinkierową Terca Dresden - grafit lekko zabarwiony brązem - moim zdaniem wygląda ciekawie i zmienia swój wygląd w zależności od oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 29.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 u nas bedzie (wlasnie robia) dach antracytowy i kominy z klinkieru, grafitowe, pod kolor dachowki , zadnych konrastow. widzialam kilka domow z tak dobranymi kominami i baardzo mi sie podobalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.04.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jak ksztaltuja sie ceny plytek klinkierowch roznych producentow?Potrzebuje antracytowe na kominy, pare slupkow ogrodzenia i cokol wokol domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts