Barbossa 12.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a co na to szeryf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a co na to szeryf? Był przy zalewaniu, coś tam marudził o zbrojeniu balkonu ale lania nie wstrzymał, więc chyba jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 pytanie bardziej ogólne, bo jak coś nie wyjdzie, to każdego będzie się chciało za to kopnąć w zadek, ino nie siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja może tak cicho przypomnę jeszcze taki archaizm (??), jak płyty żerańskie Można też z tego zrobić stop - wyjdzie chyba najszybciej, tylko dźwig trzeba. Co do ceny, to będę milczał jak grób, bo nie mam zielonego pojęcia Zastanawiam się tylko jak z wytrzymałością takiego stropu - mieszkańcy blokowisk wiedzą o co chodzi Taki strop często po prostu pęka na styku płyt, chociaż w ostatnich latach technologia sporo poszła do przodu (kiedyś o płytach zatrzaskowych to nawet się nie myślało), więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wy to potraficie człowieka rozbawić Na początek to: Można wykonać samemu (ze trzech ludzi potrzeba) , a to to muszę konieczie żonie pokazać żonka kręciła zbrojenie, strzmiona No fakt, semantycznie wyszło śmiesznie . Ale autorka pytając " czy można samemu" na pewno nie miała na myśli tylko i wyłącznie swojej pary rączek no swoich rączek raczej nie miałam na mysli bardziej jednak martwię się o nasze ciała, czy nie spadną z pietra u mnie panowie sami chca zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 12.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Myślę, że samemu najłatwiej wykonać strop z prefabrykatów np TERIVA.Budowa jak z klocków tylko cięższych, bierzesz instrukcje (w necie), układanie w dwie osoby, szczątkowe deskowanie, zalać najlepiej z gruchy.Ja zrobiłem prawie cały strop sam (pomoc tylko przy najdłuższych belkach i zalewaniu) więc na pewno się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dziękuję bardzo za odpowiedzi wstępnie - od środy chcą wejść robić strop relacje będę składać na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts