q-bis 11.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Brama ma wysokość 225cm-otwór 229cm. Ściana 1W 44cm.Jakie rozwiązanie zastosować aby zgubić te 4 cm?Nie mogę podwyższyć wylewki.Nie mogę kupić innej bramy.Czy dobrym rozwiązaniem będzie zawieszenie bramy o 4cm niżej niż nadproże (na płaskownikach) i zapełnienie powstałej szpary styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driuszG 11.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Zapytaj czy nie mają czasem tzw. listew maskujących, u mnie jest podobna sytuacja i właśnie coś takiego będzie montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 11.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Q-BIS, u mnie byla taka sama sytuacja,zrobilismy dokladnie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 11.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czy dobrym rozwiązaniem będzie zawieszenie bramy o 4cm niżej niż nadproże (na płaskownikach) i zapełnienie powstałej szpary styropianem? Jasne u mnie było z 20 cm i tak to zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 11.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja mam garaż bez nadproża (monolit) więc taka szpara naturalnie powstała. Hormann ma takie blendy maskujące takie rzeczy. Optycznie wygląda bardzo dobrze. michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts