Gość KTOŚ MI ZABRAŁ NICKA 06.11.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 pytałem ni tak dawno szanownych forumowiczów o upusty na kocioł Vitopend 100 z zasobnikiem i co ..... i nic trudno podzielę się z innymi tym co mnie się udało uzyskać. Kocioł j.w. + zasobnik 120l- cena brutto 5.130 zł (Kraków). Pozdrawiam Hipcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grzegorz&c 06.11.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 WitamZ nickem to prawda?Ja zarejestrowałem się , dostałem pocztą potwierdzenie ale jeszcze ani razu nie udało mi się zalogować choć wszystko wpisuję jak trzebaPróbowałem nawet wkleić to co dostałem e-mailem i nic...Więc odesłałem admistratorowi tego e-maila z opisem problemu i nic...Więc występuje jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 06.11.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A ja, na ten przykład, siedzę sobie w ciepełku, popijam kawkę i używam mojego nicka . Mało tego, komputer sam mnie loguje jak wchodzę na forum, co podoba mi się niepomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 06.11.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam wszystkich i zainteresowanego Pana Grzegorza Może Pan pisać i pisać i tak nikt nie odpowie na Pana e-maile też tak robiłem a czy pan sie nie pomylił i wcisnął pan może że niema pan jeszcze ukączonych 13 lat i może Panu każą żeby Pana rodzice sie podpisali bo u mnie tak było chodź juz dawno nie pamiętam jak to miałem 13 lat i to mnie troche zdziwiło że nikt nieodpowiada na moje e-maile nawet do redakcji pisałem. Co mogę polecić Panu jesli Pan nie posiada dwóch e-maili to niech Pan sobie założy nowy adres i na nowo sie zalogował może to pomoże jeśli jeszcze Pan nie odzyskał NICKA POZDRAWIAM Ps. PROSZE O ODPOWIEDZ JESLI MOJA WSKAZÓWKA POMOGŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 AUTOR!!! AUTOR !!! AUTOR !!!! :D dawno tak nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Oczywiście , że najpierw sprawdziłem czy z mojej strony jest wszystko w porządku przeciesz dostałempotwierdzenie poprawnej rejestracji: Od: [email protected]Temat: Witamy na Forum Murator Prosimy o zachowanie lub wydrukowanie tego email'a. Informacje o Twoim koncie są następujące: ---------------------------- Użytkownik: grzegorz&c Hasło: *******(tu było chasło które może jeszcze wykorzystam) ---------------------------- Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto. Dziękujemy za rejestrację. -- Administrator forum Tak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 ---------------------------- Hasło: *******(tu było chasło które może jeszcze wykorzystam) ---------------------------- Nie zapomnij swojego hasła, ...hasła Tak to było Gościu, miałeś trzy razy podpowiedziane jak poprawnie napisać słowo "HASŁO". Proszę popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 06.11.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 noto wszystko masz niby OK niewiem co jest grane Bardzo mi przykro że Redakcja nieodpisuje na e-maile ja też pisałem do redakcji na inny adres ale niebyło odpowiedzi może mają oni kilkanaście dziennie takich e-maili. JESLI CHCESZ TO NIEWIEM CZY JESZCZE RAZ SIE ZALOGOWAĆ ALE JUŻ Z INNYM E-mailem ale to jest uciążliwe Pozdrawiam może ktoś zna inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Tak oczywiście Hasło pisze się przez h (ale ten tomek bystry)ARi mnie nie zależy aby być elitą forum więc w sumie zalogowany czy nie i tak mogę pisaćSzukam tu podpowiedzi albo ostrzeżeń tych co doświadczyli się na własnej skórzeJestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowęZ powodu odrolnienia utkneło ono w martwym punkcieJeśli na czas nie zdołam załatwić odrolnienia to zgodnie z postanowieniem z architektury odrzucą mi projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grzegorz&c 06.11.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Tomku nie mogę poprawiać swoich postów bo jestem nie zalogowanyZapominam też wpisywać użytkownikaJesteś tu elitą więc może podzielisz się doświadczeniami jak przejść bezboleśnie wszystkie formalności i na co uważać przy budowie domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 elyta to frajerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 06.11.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Napisałeś "ktoś mi zabrał nicka" wielkimi literami. Tymczasem ten system jest czuły na małe i wielkie litery - może w tym jest problem? Rejestrowałeś się małymi a logowałeś wielkimi? Zaloguj się raz jeszcze i pilnuj tego No i jeszcze: grzegorz&c Unikajcie w nickach takich znaków jak & itp.Nie polecam też spacji. Nie wszystkie systemy to tolerują, czasem będzie działać ok, czasem zawiedzie. Nick Jan Kowalski może (nie musi) dotrzeć do serwera jako Jan%20Kowalski (ten %20 zastępuje spację). I co? Nie zaloguje. A znak & jest w Windows traktowany w sposób nietypowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Tomku nie mogę poprawiać swoich postów bo jestem nie zalogowany Zapominam też wpisywać użytkownika Jesteś tu elitą więc może podzielisz się doświadczeniami jak przejść bezboleśnie wszystkie formalności i na co uważać przy budowie domu? Posiedź sobie z miesiąc w Kawiarni Klubowej, porozmawiaj o d..ie Maryny i o niczym i zanim się obejrzysz też będziesz elitą forum. Większość tej elity tak właśnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts