Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego nikt nie chce mi pomóc?

Gość KTOŚ MI ZABRAŁ NICKA

Recommended Posts

Gość KTOŚ MI ZABRAŁ NICKA
:x pytałem ni tak dawno szanownych forumowiczów o upusty na kocioł Vitopend 100 z zasobnikiem i co ..... i nic trudno podzielę się z innymi tym co mnie się udało uzyskać. Kocioł j.w. + zasobnik 120l- cena brutto 5.130 zł (Kraków). Pozdrawiam Hipcio.

Gość grzegorz&c

Witam

Z nickem to prawda?

Ja zarejestrowałem się , dostałem pocztą potwierdzenie ale jeszcze ani razu nie udało mi się zalogować choć wszystko wpisuję jak trzeba

Próbowałem nawet wkleić to co dostałem e-mailem i nic...

Więc odesłałem admistratorowi tego e-maila z opisem problemu i nic...

Więc występuje jako gość

Witam wszystkich i zainteresowanego Pana Grzegorza :wink:

Może Pan pisać i pisać i tak nikt nie odpowie na Pana e-maile też tak robiłem a czy pan sie nie pomylił i wcisnął pan może że niema pan jeszcze ukączonych 13 lat i może Panu każą żeby Pana rodzice sie podpisali :lol: bo u mnie tak było chodź juz dawno nie pamiętam jak to miałem 13 lat i to mnie troche zdziwiło że nikt nieodpowiada na moje e-maile nawet do redakcji pisałem.

Co mogę polecić Panu jesli Pan nie posiada dwóch e-maili to niech Pan sobie założy nowy adres i na nowo sie zalogował może to pomoże jeśli jeszcze Pan nie odzyskał NICKA

POZDRAWIAM :wink:

Ps. PROSZE O ODPOWIEDZ JESLI MOJA WSKAZÓWKA POMOGŁA :wink:

Oczywiście , że najpierw sprawdziłem czy z mojej strony jest wszystko w porządku przeciesz dostałempotwierdzenie poprawnej rejestracji:

Od: [email protected]

Temat: Witamy na Forum Murator

Prosimy o zachowanie lub wydrukowanie tego email'a. Informacje o Twoim koncie są następujące:

----------------------------

Użytkownik: grzegorz&c

Hasło: *******(tu było chasło które może jeszcze wykorzystam)

Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto.

Dziękujemy za rejestrację.

--

Administrator forum

Tak to było

Hasło: *******(tu było chasło które może jeszcze wykorzystam)

Nie zapomnij swojego hasła, ...hasła

Tak to było

Gościu, miałeś trzy razy podpowiedziane jak poprawnie napisać słowo "HASŁO". Proszę popraw.

noto wszystko masz niby OK niewiem co jest grane

Bardzo mi przykro że Redakcja nieodpisuje na e-maile ja też pisałem do redakcji na inny adres ale niebyło odpowiedzi może mają oni kilkanaście dziennie takich e-maili.

JESLI CHCESZ TO NIEWIEM CZY JESZCZE RAZ SIE ZALOGOWAĆ ALE JUŻ Z INNYM E-mailem ale to jest uciążliwe :-?

Pozdrawiam może ktoś zna inne rozwiązanie :wink:

Tak oczywiście Hasło pisze się przez h (ale ten tomek bystry)

ARi mnie nie zależy aby być elitą forum więc w sumie zalogowany czy nie i tak mogę pisać

Szukam tu podpowiedzi albo ostrzeżeń tych co doświadczyli się na własnej skórze

Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę

Z powodu odrolnienia utkneło ono w martwym punkcie

Jeśli na czas nie zdołam załatwić odrolnienia to zgodnie z postanowieniem z architektury odrzucą mi projekt

Gość grzegorz&c

Tomku nie mogę poprawiać swoich postów bo jestem nie zalogowany

Zapominam też wpisywać użytkownika

Jesteś tu elitą więc może podzielisz się doświadczeniami jak przejść bezboleśnie wszystkie formalności i na co uważać przy budowie domu?

Napisałeś "ktoś mi zabrał nicka" wielkimi literami. Tymczasem ten system jest czuły na małe i wielkie litery - może w tym jest problem? Rejestrowałeś się małymi a logowałeś wielkimi?

Zaloguj się raz jeszcze i pilnuj tego

No i jeszcze: grzegorz&c

Unikajcie w nickach takich znaków jak & itp.

Nie polecam też spacji.

Nie wszystkie systemy to tolerują, czasem będzie działać ok, czasem zawiedzie.

Nick Jan Kowalski może (nie musi) dotrzeć do serwera jako Jan%20Kowalski (ten %20 zastępuje spację). I co? Nie zaloguje. A znak & jest w Windows traktowany w sposób nietypowy...

Tomku nie mogę poprawiać swoich postów bo jestem nie zalogowany

Zapominam też wpisywać użytkownika

Jesteś tu elitą więc może podzielisz się doświadczeniami jak przejść bezboleśnie wszystkie formalności i na co uważać przy budowie domu?

Posiedź sobie z miesiąc w Kawiarni Klubowej, porozmawiaj o d..ie Maryny i o niczym i zanim się obejrzysz też będziesz elitą forum. Większość tej elity tak właśnie robi :lol: