XX 15.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 podbudowujesz we mnie wiarę, że nie wszystkie dziewczynki lubią tylko barbie i różowe spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 15.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Znaczy nie jestem sama na tym padole Nie jesteś Sytuację "damsko-męską" mam identyczną Ja dostałam młoto-wiertarkę na urodziny, a rok wcześniej na imieniny od znajomych wyrzynarkę Ja w ramach różnych "okazji" dostałam już -wkrętarkę -wiertarkę -wyrzynarkę a co mi się marzy? w końcu własny dom, w którym by mogły zostać użyte Chciałabym jeszcze dostać taki pas na narzędzia a o tym nie pomyślałam , ale niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 16.03.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 moze masz udar wlaczony tym trzeba wyszlifowac szkliwo, potem od drugiej strony wiercic, a jak juz bedzie prawie wisiec to odpukac i ewentualnie jakies pozostalosci wyskubac, wyszlifowac do robienia otworow uzywa sie takze brzeszczotu wolframowego zalozonego na zwykla raczke, ktorym mozna wycinac dziury nawet pol centymetra od krawedzi. to oczywiscie w miekkiej ceramice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 16.03.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 moze masz udar wlaczony tym trzeba wyszlifowac szkliwo, potem od drugiej strony wiercic, a jak juz bedzie prawie wisiec to odpukac i ewentualnie jakies pozostalosci wyskubac, wyszlifowac do robienia otworow uzywa sie takze brzeszczotu wolframowego zalozonego na zwykla raczke, ktorym mozna wycinac dziury nawet pol centymetra od krawedzi. to oczywiscie w miekkiej ceramice No bez przesady z tym udarem Mam twardy gres, i na początku próbowałam takim jakby "cyrklem" do wycinania te dziury robić, on miał bardzo kiepsko rozwiązane prowadzenie... ale to na szczęście przeszłość. Teraz mam duuuużo lepszy dźinks i szybko idzie robienie otworów. A ten brzeszczot, o naiwna, też sobie kupiłam , w moim gresie piłowanie przez kilka minut dawało efekt wyciętego 1,5-2mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts