mycha. 12.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Fajna, jedynie co mnie razi to odległość kibelka od bidetu. Lustro pomiędzy sprawia, że oba wyglądają jak trony w sali tronowej. Nie wydaje mi się to też praktyczne do korzystania. . Też o tym pomyślałam, że to nie praktyczne, bidet i kibelek muszą stać blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemasek114 12.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ogółem super projekt. Ze swojej strony zamieniłbym drzwi z całkowicie przeszklonych na takie z jedną szybką u góry. Z pod prysznica wyrzuciłbym brodzik a wstawiłbym kratki ściekowe i dostawiłbym jakąś szafkę przeszkloną na ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 12.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Fajna, jedynie co mnie razi to odległość kibelka od bidetu. Lustro pomiędzy sprawia, że oba wyglądają jak trony w sali tronowej. Nie wydaje mi się to też praktyczne do korzystania. . Też o tym pomyślałam, że to nie praktyczne, bidet i kibelek muszą stać blisko siebie Ten węzeł także jakoś mnie nie zachwycił. Jakiś taki kontrast lustra (symbolu czegoś czystego) i sanitariatów (co by nie mówić kojarządzego się pejoratywnie ). Nie mniej, wszystkim dziękuję za swoje uwagi. No i proszę o dalsze wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 na tym murku między wanną a ścianą zawsze po kąpaniu będzie woda. Co za tym idzie.. wiadomo, albo wycieranie po każdej kąpieli albo brzydki osad po wyschnięciu. Naprawdę jest to bardzo upierdliwe bo mam tak obecnie i nigdy więcej nie popełniłabym już tego błędu. Ja mam białe płytki to jeszcze do przeżycia tylko bateria (to znaczy jej podstawa jest wiecznie "brudna"). U ciebie ciemne płytki, więc jeszcze gorzej Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi tutaj też to poruszyłam (jest zdjęcie baterii) http://forum.muratordom.pl/post2816971.htm?highlight=#2816971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 12.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 łazienka podobna do mojej, jakie ma wymiary? jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 12.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jaka jest odległość miedzy prysznicem a wanną. Jeśli mała to moze być problem z umyciem brzegów wanny i prysznica. Póki ktoś jest sprawny i w miarę chudy to jeszcze ok da sie zrobić, ale już kobieta w zaawansowanej ciązy może kląć i to nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 12.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 na tym murku między wanną a ścianą zawsze po kąpaniu będzie woda. Co za tym idzie.. wiadomo, albo wycieranie po każdej kąpieli albo brzydki osad po wyschnięciu. Naprawdę jest to bardzo upierdliwe bo mam tak obecnie i nigdy więcej nie popełniłabym już tego błędu. Ja mam białe płytki to jeszcze do przeżycia tylko bateria (to znaczy jej podstawa jest wiecznie "brudna"). U ciebie ciemne płytki, więc jeszcze gorzej Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi tutaj też to poruszyłam (jest zdjęcie baterii) http://forum.muratordom.pl/post2816971.htm?highlight=#2816971 tez mam taki murek wokół wanny i nie mam z tym problemów a co do łazienki to nieporozumienim jest lustro miedzy kibelkiem a bidetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 na tym murku między wanną a ścianą zawsze po kąpaniu będzie woda. Prawidłowo wykonana zabudowa tego typu uwzględnia odpowiedni spadek i odpływ wody. W przeciwnym razie efekt będzie taki jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 12.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a co do łazienki to nieporozumienim jest lustro miedzy kibelkiem a bidetem Zgadza się. Wyobraźcie sobie kończycie sprawę na kibelku i przechodzicie do bidetu oczywiście z majtakami na poziomie kolan po drodze oglądając sobie swoją niewymowną. Póki młoda i jędrna można jeszcze oglądać ale jak zaczyna obwisac to się można depresji nabawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 12.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a co do łazienki to nieporozumienim jest lustro miedzy kibelkiem a bidetem Zgadza się. Wyobraźcie sobie kończycie sprawę na kibelku i przechodzicie do bidetu oczywiście z majtakami na poziomie kolan po drodze oglądając sobie swoją niewymowną. Póki młoda i jędrna można jeszcze oglądać ale jak zaczyna obwisac to się można depresji nabawic zawsze można w lustrze sprawdzić czy "bidet dobrze myje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zawsze można w lustrze sprawdzić czy "bidet dobrze myje" bardzo praktyczne rozwiązanie z tym lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 12.03.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 łazienka podobna do mojej, jakie ma wymiary? jaki to projekt? Wymiary 2,40 x 4,00. Projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 12.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Lasek a to lustro to musi tam być? Tak ogólnie to bardzo ladny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Lasek,a może kibelek dać obok bidetu, a za nimi to lustro, bliżej rogu.Wtedy odbiłoby ono ładniejszą część łazienki, czyli umywalkę i wannę.I pozostałby efekt optycznego poszerzenia tego pomieszczenia o jaki zapewne chodziło projektantowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 12.03.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Lasek a te lustro to musi tam być? Tak ogólnie to bardzo ladny projekt To lustro między sanitariatami to szafa z frontem z lustra. Może ewentualnie być z szyby mlecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 12.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Lasek- projekt bardzo ładny. Taki spokojny, ale nie mdły Dołożyłabym jakąś szafkę stojącą solo, lub wbudowaną w ścianę i zamkniętą drzwiami. Jak dla mnie jest niezbędna w łazience, bo nie cierpię mieć wszystkiego na widoku. To lustro między sedesem i bidetem to szafa z frontem z lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 12.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Na jakich płytkach robieś projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 12.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Lasek- projekt bardzo ładny. Taki spokojny, ale nie mdły Dołożyłabym jakąś szafkę stojącą solo, lub wbudowaną w ścianę i zamkniętą drzwiami. Jak dla mnie jest niezbędna w łazience, bo nie cierpię mieć wszystkiego na widoku. To lustro między sedesem i bidetem to szafa z frontem z lustra. No to ta szafa tam nie pasuje, bo bidet musi być koło kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 25.03.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dziękuję serdecznie wszystkim za wypowiedzi. Uwzględniłem je w ostatecznym projekcie łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts