izolator_pir 11.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 to jest mój pierwszy post na forum. prywatnie jestem na etapie budowy domu a zawodowo zajmuję się min. doradztwem technicznym w firmie EcoTherm Polska Sp. z o.o. (termoizolacje PIR). piszę to jawnie żeby nie być posądzonym o jakikolwiek rodzaj reklamy. rejestruję się też po to aby móc uczestniczyć w dyskusjach min. na temat termoizolacji. służę poradami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witaj a domek gdzie budujesz? może koło mnie? /chętnie obejrzałabym fachowe termoizolacje / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolator_pir 16.03.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 domek buduję w woj.łódzkim. jeżeli to obok Ciebie to zapraszam bardzo... jeżeli chcesz obejrzeć takie termoizolacje to możemy się zgadać na PW. nie chcę uprawiać żadnej reklamy na forum-tylko porady i udział w dyskusjach ale prywatnie (zawodowo) zawsze jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 W łódzkim powiadasz. Budujesz powiadasz. A to, widzi mi się, musi obok nas. Bo my tez, jak by, w tym łódzkim. To witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 domek buduję w woj.łódzkim. jeżeli to obok Ciebie to zapraszam bardzo...prywatnie (zawodowo) zawsze jestem do dyspozycji mam drugi dom w powiecie bełchatowskim, więc kto wie... może kiedyś umówimy się na oglądanie termoizolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 09.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 to jest mój pierwszy post na forum. prywatnie jestem na etapie budowy domu a zawodowo zajmuję się min. doradztwem technicznym w firmie EcoTherm Polska Sp. z o.o. (termoizolacje PIR). piszę to jawnie żeby nie być posądzonym o jakikolwiek rodzaj reklamy. rejestruję się też po to aby móc uczestniczyć w dyskusjach min. na temat termoizolacji. służę poradami... To może jakiś dziennik założysz aby pokazać jak się budujesz bo pewnie będziesz używał jedynie dla Ciebie słusznej termoizolacji czyli z produktów EcoTherm? Zauważyłem, że EcoTherm proponuje izolację dachu skośnego ze styropianu. Jaki zastosujesz i co proponujesz i ile to kosztuje porównując dach skośny ocieplany wełną? Jakie są wady i zalety tego rozwiązania w kier. tych wad? Co z ew. wysoką temp. pod pokryciem dachowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszek71 02.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 to jest mój pierwszy post na forum. prywatnie jestem na etapie budowy domu a zawodowo zajmuję się min. doradztwem technicznym w firmie EcoTherm Polska Sp. z o.o. (termoizolacje PIR). piszę to jawnie żeby nie być posądzonym o jakikolwiek rodzaj reklamy. rejestruję się też po to aby móc uczestniczyć w dyskusjach min. na temat termoizolacji. służę poradami... Olał nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolator_pir 02.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 to jest mój pierwszy post na forum. prywatnie jestem na etapie budowy domu a zawodowo zajmuję się min. doradztwem technicznym w firmie EcoTherm Polska Sp. z o.o. (termoizolacje PIR). piszę to jawnie żeby nie być posądzonym o jakikolwiek rodzaj reklamy. rejestruję się też po to aby móc uczestniczyć w dyskusjach min. na temat termoizolacji. służę poradami... Olał nas nie olał (jeżeli chodzi o mnie) tylko urlop poświęcony na budowę domu (prace wykończeniowe) trochę się rozciągnął w czasie a w miejscu gdzie mieszkam transfer netu był minimalny lecz od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem internetu radiowego i wracam do świata żywych, budujących ...przepraszam, że wyglądało to na "olewkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolator_pir 02.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 to jest mój pierwszy post na forum. prywatnie jestem na etapie budowy domu a zawodowo zajmuję się min. doradztwem technicznym w firmie EcoTherm Polska Sp. z o.o. (termoizolacje PIR). piszę to jawnie żeby nie być posądzonym o jakikolwiek rodzaj reklamy. rejestruję się też po to aby móc uczestniczyć w dyskusjach min. na temat termoizolacji. służę poradami... To może jakiś dziennik założysz aby pokazać jak się budujesz bo pewnie będziesz używał jedynie dla Ciebie słusznej termoizolacji czyli z produktów EcoTherm? Zauważyłem, że EcoTherm proponuje izolację dachu skośnego ze styropianu. Jaki zastosujesz i co proponujesz i ile to kosztuje porównując dach skośny ocieplany wełną? Jakie są wady i zalety tego rozwiązania w kier. tych wad? Co z ew. wysoką temp. pod pokryciem dachowym? dziennik budowy prowadzi moja żona ponieważ nie jest on założony dla potrzeb mojej obecności na forum. prześlę Ci na P.W. link do dziennika gdzie znajdziesz min. chyba całkiem zgrabnie zronioną izolację z podłogówką. a w moim domku używam całego przekroju termoizolacji tzn. PIR, styropian, wełna, otuliny polietylenowe i inne. EcoTherm nie proponuje izolacji dachu skośnego ze styropianu. Promujemy głównie ocieplanie dachu nakrokwiowo (bez z lub z pełnym deskowaniem). Istnieją też rozwiązania typu docieplenie od wewnątrz pod krokwiami jeśli juz miedzy nimi znajduje się wełna i inne. Katalog z rozwiązaniami na dachy skosne znajdziesz tu http://www.ecotherm-pl.com/produkty/dach_skony.aspx a co do kosztów to trzeba rozmawiac z firmami handlowymi. Jak chcesz to na P.W. wyslę Ci także namiary na takie firmy w Warszawie co by na forum reklamy nie uprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts