vini 11.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wiem, że o impregnacji gresów było na tym forum już sporo napisane. Ale ja mam inny problem. Głównymi preparatami do impregnacji wymienianymi przez forumowiczów są Sopro FFP719 i HG. Sprzedawca u którego zakupiłem gres polerowany zaproponował mi HG, ale na opakowaniu nie jest napisane że to impregnat tylko ,,ochrona przed plamami"- biało niebieska naklejka na butelce cena ok. 80-90 zł litr. Następnie pojechałem do innego sklepu i sprzedawczyni poinformowała mnie że preparatem który kupiłem nie impregnuje się gresów.Powiedziała, że typowym środkiem do impregnacji gresów polerowanych jest Sopro FFP719. teraz mam mętlik w głowie i nie bardzo wiem co mam robić?? oddać HGProszę o fachową radę.pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 11.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Impregnacja to przecież zabezpieczanie (ochrona) m.in. przed plamami, brudem itp. Nie przejmuj się i impregnuj. Miałam oba te prepraraty i tak szczerze to..... oba są do niczego Mam biały gres i przy 2 psach mimo imregnacji co 2 miesiące wypadałoby go szorować (wżarty brud) Nigdy więcej gresów polerowanych! Bynajmniej nie, jak ma się w domu wychodzące zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 12.03.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Sam jestem ciekaw.....Co tylko tyle osób stosuje impregnaty do gresu? Czekamy na opinie pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vini 12.03.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 podbijam temat i prosze o więcej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vini 12.03.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 cały czas podbijam temat może jeszcze ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 12.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Miałem podobny dylemat, w końcu postawiłem na sopro. Tylko ta cena ps a zamiast jeździć po sklepach i pytać panią, poczytaj opisy na stronach producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 27.01.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 z mojego doświadczenia wiem że sopro - HG nie używaliśmy ale nie było potrzeby bo sorpo zdał egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts