Erwina78 12.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Planuję na wiosnę zrobić ogrodzenie przed domem na długości ok 20m. Chciałabym je wymurować z tłucznia granitowego bądż wymurować z betoników i obłożyć oflisem granitowym ( kolorze szaro-rudym) oczywiście kamień połączę z metaloplastyką. Co o tym sądzicie. Macie może jakieś doświadczenia, przemyślenia a może fotki jeżeli chodzi o tego typu ogrodzenie. Za wszystkie opinie serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erwina78 18.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Odpowiedź na swoje pytanie znalazłam w dziale ogród i otoczenie ....okładzina na mur i beton. Jestem zadowolona i już wiem jak będzie wyglądało moje ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts