Lorelay 18.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja polecam Olej Ochronny UV Osmo. Używam i świetnie się sprawdza. Bezbarwny, drewno nie szarzeje i ma filtr UV 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka25 09.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja polecam Sadolin Base jako podkład pod lazurę V33 bezbarwną z filtrem UV. U mnie sprawdza się super, po zimie wygląda jak dopiero co był malowany domek. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksistem 11.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja polecam Olej Ochronny UV Osmo. Używam i świetnie się sprawdza. Bezbarwny, drewno nie szarzeje i ma filtr UV 12. mam pytanie, czy używałeś samego oleju osmo czy jeszcze na to jakiś inny produkt tej firmy? czy to jest dom z bala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts