dorothy 12.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ostatnio słyszałam,że do szamba można dodać bakterie,które rozkładają i przetwarzają wszystko.Zostaje sama woda,która nadaje się nawet do podlewania.Niewiem gdzie można je kupić, jak się nazywają itd.Może słyszeliście coś więcej o tym? Napiszcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 14.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dostepne w kazdym markecie i na allegro.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.03.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzięki za odp.a czy rzeczywiście są takie super? Masz może u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 15.03.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Bardzo dziękuję za link.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznaniak37 16.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hm.. tak się zastanawiam.. czy aby na pewno można wykorzystać tak przerobiony ściek do podlewania.. przecież w ścieku są bakterie coli itd.... ktoś orientuje się jak to wygląda z punktu widzenia prawa? sanepidu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreikainnen 16.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzięki za odp.a czy rzeczywiście są takie super? Masz może u siebie? Rodzice używają u siebie, powiem tak trochę lepiej, ale bez przesady cudów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 16.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czyli ,że woda nadaje się do podlewania to pewnie totalna bzdura? tak myślałam.Zawsze ludzie robią z igły widły.Zresztą nie bardzo mi się chiało w to wierzyć. Dreikainnen możesz coś więcej na ten temat? jak często się je daje?warte są zakupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A__________LSKA 31.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item571092822_preparat_bio_7_max_oczyszczalnia_szambo.html opinie o tym sprzedawcy pozytywne, może napisz do kilku kupujących i spytaj się konkretnie ich co i jak Witam!!! Zgodzę się z użytkownikiem który poleca produkty BIO 7, ale muszę stanowczo zaprzeczyć temu że ich właściwości pozwalają na wykorzystanie ścieków w innym celu. Tak jest to możliwe ale dopiero po odpowiednim oczyszczeniu ścieków, bakterie o których mowa są nierozłacznym elementem funkcjonowania przydomowych oczyszczalni ścieków, jednakże są one środkiem wspomagającym proces oczyszczania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznurka 05.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 jak się tego typu bakterie w drewnianych wychodkach spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 05.08.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 bez przesady! - ja podlewa deszczówką a nie ściekami! - to jakiś absurd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznurka 07.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 jak się tego typu bakterie w drewnianych wychodkach spisują? spraktykowałam preparat do wychodków bio clean ekologiczny i moim zdaniem rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts