mike01 12.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Bardzo prosilabym o pomoc w aranzacji kuchni w stylu nowoczesnym.Niestety mam problem bo komin wentylacyjny ktory mial byc w lazience niestety znalalzm sie w kuchni i wystaje jakies 15cm.Oprocz tego chcialabym oddzielic kuchnie od wykusza tzw barkiem.Bardzo prosze o porady aby kuchnia miala jakis smak bo sama nie wiem.http://www.republika.pl/adelinefashionstyle/Budowa/kuchnia.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.03.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No ale to chyba Twoja kuchnia i mam mieć Twój smak. Na razie trudno Ci "pomagać" skoro wstawiłaś tylko rzut. Może wrzuć jakiś projekt a wtedy łatwiej będzie cokolwiek doradzać. Jest tutaj cały wielki wątek o kuchniach i dodatkowe wątki z pojedynczymi kuchniami - przejrzyj, może coś Ci się spodoba. Wpisz "kuchnia" w wyszukiwarkę i masz popołudnie "z głowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts