Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZA MELODIA - KOMENTARZE

Recommended Posts

Karor no jak nie teraz?Jak juz trafiles na forum to wpadles :D zacznij z nami w grupie zawsze razniej i weselej zwlaszcza ze budowa to przeciez ciezka harowka :wink:

Jogi masz racje teraz domek a od przyszlego roku planujemy ogrod :D Chociaz ja juz teraz jak cos fajnego wpadnie mi w oko mysle w ktorym miejscu ogrodu u mnie najlepiej by sie eksponowalo :D

Jak wogole masz wjazd na dzialke?(z ktorej strony)U mnie kierunki siwata sa po przekatnej budynku wiec front domku bedzie od polnocnego-zachodu ale caly ogrod jest na poludnie :D

Karor, chyba Cię ponisło z tą przeprowdzką do domu w tym roku :D w planie jest SSO - i to nie wiem czy się uda - czas pokaże.

o zmianach napisałam w moim dzienniku.

Kakusek... niech się zastanowie nad wjazdem.... południowy zachód .

oj, będziemy miały co projektować, mi się marzy ogród zapachowy - czytałam gdzieś kiedyś jak urządzić taki ogród - oczywiście nie na całej działce - gdzieś taki kąt bym chciała zrobić... mam wydrukowany opis, jak będziesz zainteresowana to Ci prześlę skan

Ja też, ja też.....

Mnie też się marzy ogród pełen zapachów... maciejkę uwielbiam.

Chcę tez zrobić kącik z ziołami i jagodnik.

Jogi proszę o opis. [email protected]

Bardzo podoba mi się zaokrąglony garaż - ja też myśle o takim. Taki garaż bardzo pasuje do tych podpór które masz na rogach domu. Mnie to się też bardzo podoba.

http://poradnikogrodniczy.pl/projektujemyogrod5.php - znalazłam tą stronę jak założyc ogród zapachowy...

Aki, ja tez uwielbiam maciejkę, w tym roku zasieję w doniczce na balkonie - mam nadzieję, że sie przyjmie ... próbowałaś kiedyś uprawiać maciejkę na balkonie ? kupiłam już nasionka :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Jaloska a tak z ciekawosci zapytam czemu teraz chcesz akurat budowac dom w stylu Natalki,Meldii itd Doczytalam ze poprzedni dom ktory budowalas to Faworyt wiec sa to domy o podobnym metrazu i chyba cenowo tez wychodza podobnie?Czy ta decyzja jest spowodowana ze domy ktore obecnie masz na tapecie maja dwa dodatkowe pokoje na dole czy widzisz jeszcze w nich jakies inne roznice?(rozklad pomiszczen itd)

Pytam bo sama bede budowac dom rysowany na zamowienie na podstawie Natalki i chce upewnic sie w slusznosci decyzji :wink: ( ja bede dopiero stawiac pierwszy domek a Ty juz jestes weteranka :wink: )

Jogibabuchyba sie nie pogniewasz ze w twoich komentach nie o twoje budowie :wink: -ale tez troche na temat :lol:

• 5 weeks później...