sueno 13.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Prosze mi doradzic jaki mam wprowadzic kolor scian do pokoju. Wyposazenie to sosnowe meble, szafa, sekretarzyk i komoda. Do tego sofy sosnowe + biale poduchy. Jedynie stol jest ciemniejszy chyba (debowy), ale nie jest pewna. Grzejniki sa koloru bialego, na podlodze sosnowy parkiet.Sciana ktora widac jako gorna krawedz na rysunku musi byc biala ze wzgledu na rury, ktore nie sa schowane i jak beda biale to nie beda sie rzucac w oczy. Ale jaki kolor wprowadzic na reszte scian, zeby pokoj nie byl sosnowy tylko jakis konkretny. Oczywiscie wspomoge go dodatkami np dodatkowe poduchy, doniczki na oknach etc.Rysunek pokoju.http://xg.pl/~mr/pokoj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 13.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja w przedpokoju mam do sosnowych mebli aktualnia na ścianach kolor bordowya w pokoju mocny zielony taka mocna oliwka generalnie uważam,że meble sosnowe dobrze wyglądają przy "mocnych" kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 13.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja proponuje fiolet i to wcale nie jakiś ostry,tylko delikatny, pastelowy.Za to dodatki mocne- poduchy na kanapy, pasy w zasłonkach, doniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 14.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Mnie się podoba bordo i fiolet i wcale nie w delikatnych odcieniach, ale jako mocny akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 14.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ja obstawiam oliwke :)U nas tak bedzie w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts