kaloosa 13.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Niestety nie wiem jak to wyglada w praktyce Czy moze ktos mi napisac jak sie taki goldban zaciera na mokro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Niestety nie wiem jak to wyglada w praktyce Czy moze ktos mi napisac jak sie taki goldban zaciera na mokro? Taką pacą z gąbką. Gąbka oczywiście zwilżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 13.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzieki za odpowiedz, czyli zeby otrzymac taka "sliska"powieszknie wystarczy polerowac wilgotna gabka? Pytam, bo mam w domu kawalek sciany, taki bardzo nierowny zrobiony goldbanem (nakladanym zwykla packa) a ja bym chciala miec taka gladka sciane zamiast kafli w lazience nad kibelkiem. Widzialam to na jakims zdieciu i bardzo ladnie wyglada.Czy mozna taka sciane jakosc zaimpregnowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzieki za odpowiedz, czyli zeby otrzymac taka "sliska"powieszknie wystarczy polerowac wilgotna gabka? Pytam, bo mam w domu kawalek sciany, taki bardzo nierowny zrobiony goldbanem (nakladanym zwykla packa) a ja bym chciala miec taka gladka sciane zamiast kafli w lazience nad kibelkiem. Widzialam to na jakims zdieciu i bardzo ladnie wyglada. Czy mozna taka sciane jakosc zaimpregnowac? Próbowałem tak robić jak sam radzę, ale łatwiej było dać na to co zrobiłem z tynkiem gładź szpachlową. Zaimpregnować oczywiście można tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja, co prawda na małym kawałku, by uzyskać efekt "szyby" zacierałam gładź szpachlową przy pomocy pacy metalowej, trzymając ją pod bardzo delikatnym kątem.... Nie wiem jakim cudem, ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja, co prawda na małym kawałku, by uzyskać efekt "szyby" zacierałam gładź szpachlową przy pomocy pacy metalowej, trzymając ją pod bardzo delikatnym kątem.... Nie wiem jakim cudem, ale się udało Ale goldband to tynk, a nie gładź szpachlowa. Robiłeś jak najbardziej prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja tak w nawiązaniu do wypowiedzi powyżej: że łatwiej taki efekt uzyskać przy gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts