gniezniok 13.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mam zamiar stawiac ściane 3w z elewacja klinkierowa. DOgadalem sie z gosciem z ekipy budowlanej ktora stawia u nas w pracy juz 3 budynek z klinkieru na prywatną fuche u mnie za 1.30/cegła.Nie znam aktualnych cen ale wydaje mi sie ze to nieduzo. Widze jak robi wiec jest sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_bella 14.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To bardzo mało!! U mnie kładli we wrzesniu zeszłego roku 130zł/ m2. Na metr powiedzmy te 56 cegiel wchodzi wiec u mnie bylo 2.30 za cegle. Moze moglabym znalezc taniej ale w regionie nie ma sporo fachowcow od klinkieru (tematem interesowalam sie z pol roku wczesniej i bylo 3 wykonawcow:( ) a mnie czas gonil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 15.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 bardzo tanio , nie masz co szukać jeśli robią dobrze to zamykaj oczy i płać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts