kawika 13.04.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wczoraj z nudów malnęłam sobie kilka obrazków z szblonów. Zdjęcia - no cóż może jutro. Pomału zbliża się komunia mojego syna. A ja - hmm ani kilogramów mniej ani chodnik niezrobiony. Małż czasu nie ma - sezon się ruszył to i jakąś robótkę załapał. no dobra o wklejaniu zdjeć jeszcze muszę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) 13 marca minął rok jak zarejestrowałam się na forumWiele przez ten rok się wydarzyło Poznałam tutaj wielu wspaniałych ludzi Dzięki TERAZ IDŹCIE TAM - http://forum.muratordom.pl/blog.php?88702-Nasze-budowanie-czyli-kombinacja-w-alpejskim-stylu Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez kawika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts