bobiczek 13.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jak w temacie.Izolowałem piwnicę przed wodą gruntową porządnie, mam już 2 warstwy wylewek na izolacjach.I teraz pytanie.Jeżeli dam styropian aby ocieplić - muszę jeszcze raz zalewać? czy może zna ktoś dobry sposób na wykończenie bez zalewania tego betonem.Legary i na nich deski na razie odrzucam bo drogo.Marzy mi się tanio panelami. Ale pewnie bezpośrednio na styropian nie za bardzo.Czy może jednak nie przejmować sie i spróbować? Dać twardy F-30 i już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.03.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 czułem to, że trudne, podciągam temat i czekam na fachowca od dobrej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kiedyś gdy szukałam podobnych rozwiązań (stara kamienica, słabe stropy) trafiłam na podłogi ze specjalnych płyt GK kładzionych w dwóch warstwach... Nie wiem czy to tania czy droga technologia.Ale sprawdź może, o np tutaj coś jest na ten temat:http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/gdzie-jaka-posadzka_-systemy-podlogowe-knauf/gdzie-jaka-posadzka_-systemy-podlogowe-knauf,20520_20197.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts