josephine 13.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ocieplają mi dach, w założeniu ma być 15 cm między krokwiami a na to jeszcze 5 cm wełny. Pomyslałam sobie, że może lepiej byłoby dodać trzecią warstwę grubości 5 cm, ale czy nie przeginam? Chłopaki twierdzą, że 20 cm w 2 warstwach w zupełności wystarczy, a jeśli dadzą dodatkowe 5 cm to przy przykręcaniu profilu wełna zbije się ciasno. Ja myślę, że takie dodatkowe zabezpieczenie sprawi, że poddasze nie będzie nagrzewać się latem i wychładzać zima. Ale może się mylę? Jak macie ułożone ocieplenie i czy jesteście z niego zadowoleni, czy może jest za zimno lub z ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 15 + 10 i jest git zrób wiecej, niech oni nie wymyslają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 15 + 10 i jest git zrób wiecej, niech oni nie wymyslają. Dokładnie tak mam. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts