gumis107 04.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ponoc ostanio sie przepisy zmienily dotyczace prowadzenia D.G na terenach wiejskich.Daja 300 tys zl jezeli prowadzisz 2 lata firme i masz zatrudnianych 2 pracownikow.Acha jeszcze jedno ,jak caly budynek robisz jako "agro" to zwracaja 100% inwestycji,wiec warto na np: szwagra otworzyc firme w "swojej wsi" na teranach wiejskich"szwagier bedzie Ci wystawial rachunki na budowlanke i bedzisz mial az tak "zle "jak "rolnicy".Dobra rada,poszukaj prawnika siedzacego w temacie ,albo dawaj na pirva.Ogolnie podatnicy moga Ci to wyremntowac gratis i moze jeszcze wyjdziesz do przodu.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 W sobotę byłem z wizytą u Maćka. Fantastyczna chałupa, jednak by doprowadzić ja do świetności wymaga wiele pracy. Dasz Maćku radę, będziemy Cię wspierać duchowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 06.04.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki za wsparcie , a cała reszta to tylko kwestia (jak to Ty mawiasz) czasu $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki za wsparcie , a cała reszta to tylko kwestia (jak to Ty mawiasz) czasu $$$ Ten czas $$$ €€€ cholernie szybko ucieka (wycieka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 09.04.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Moja nowa gmina myśli o mnie ... Jakie to miłe ... Otwieram dziś skrzynkę pocztową, a w środku list - nadawca: Urząd Gminy. Zaglądam do środka, a w środku IN-1. Czytam dokładnie, a to Informacja w sprawie podatku od nieruchomości, rolnego i leśnego A ty głupi spodziewałeś się życzeń świątecznych ? Mimo wszystko - dużo zdrowia i czasu ($$$) dla wszystkich remontujących stare domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Moja nowa gmina myśli o mnie ... Jakie to miłe ... Otwieram dziś skrzynkę pocztową, a w środku list - nadawca: Urząd Gminy. Zaglądam do środka, a w środku IN-1. Czytam dokładnie, a to Informacja w sprawie podatku od nieruchomości, rolnego i leśnego A ty głupi spodziewałeś się życzeń świątecznych ? Mimo wszystko - dużo zdrowia i czasu ($$$) dla wszystkich remontujących stare domy. To Ty masz i las? Jaki las? A tartak? Bo mieć las, a nie mieć tartak to co za interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 A pieeees???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 14.04.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dokładnie Psy2. Muszą mieć ogrodzenie. Drzewienne. Więc potrzebna mnie deska. A skąd wziąć deska. Z tartaku. (Dzięki Tomku ) To teraz już tylko kupię las . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Gagata ma jeden pies, ale on jak cztery psy, albo jak Psy2 do kwadratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 I morda jak kopara a jęzor jak łopata - ale poczciwiec Tyle że konkurencji (psiej) nie toleruje... Bo co do płci przeciwnej (psiej) to dość jest nieporadny i wystarcza, że mu taka sunia jedna z drugą ząbki pokaże ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 I morda jak kopara a jęzor jak łopata - ale poczciwiec Tyle że konkurencji (psiej) nie toleruje... Bo co do płci przeciwnej (psiej) to dość jest nieporadny i wystarcza, że mu taka sunia jedna z drugą ząbki pokaże ..... To dokładnie ma z psimi panienkami jak mój pie***oła. Tyle, że Wasz na mnie warknął, o co pretensji nie mam, a mój do Was się łasił. Bo on z natury łagodny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak...nasz jest, jakby tu rzec, ostrożny w stosunku do nowopoznanych Nawet wyczytałam to w opisie tej rasy i dokładnie zgadza się to z tym co widzę Zaufanie przychodzi z czasem A Twój piesio kochany to pierwszego dnia przecież poszedł z nami (obcymi jakby nie było) nad jezioro (bez Ciebie!) i jeszcze do tego nas słuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dla niego nie ma "obcych". On kocha nawet listonosza. Zresztą sympatycznego. Własnie Dinar Was pozdrawia, machając zamaszyście ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 16.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ....To dokładnie ma z psimi panienkami jak mój pie***oła..... P.ierdoła p.ierdołą, ale córkę Dinar ma śliczną. Jak zrobię jej fotkę to podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ....To dokładnie ma z psimi panienkami jak mój pie***oła..... P.ierdoła p.ierdołą, ale córkę Dinar ma śliczną. Jak zrobię jej fotkę to podeślę. Jesienią odwiedziła go piękna, chętna goldenka. Były 3 dni zabawy, ale na zabawie się skończyło. Podeślij fotkę jak zrobisz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dziękujemy za psie pozdrowienia !! Tez machamy, głaszczemy i drapiemy po brzuszku (Dinarka oczywiście)..... Jak to miło, że nas pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 16.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Tomku, "partnerka" Dinara sięgała mu do kolan (jego kolan ). Wiosną biegał za nią przez kilka dni, kilka razy dostał zębami po uszach...aż tu w lipcu sąsiad mnie woła i mówi: "Zajrzyj do budy, no no, będziecie płacić alimenty". Z kilku szczeniaków jeden blondas - klon Dinara. I jak tu się wyprzeć? Blondas został u sąsiada na naszą prośbę. Reszta została rozdana. Ale chyba odbiegamy do tematu. Oby założyciel wątku się nie pogniewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Maciek ma dwa psy, więc chyba będzie wyrozumiały i wybaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 16.04.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ale chyba odbiegamy do tematu. Oby założyciel wątku się nie pogniewał. Póty, póki odbiegacie w strone psów, kotów i innych futrzaków - jesteście bezpieczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 29.04.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tak trochę dla odkurzenia wątku: TU i TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts