kasiaiwojtek 13.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Czy ma ktoś może komin Krasiccy? Czy mogłaby się ta osoba podzielić informacją, doświadczeniem, spostrzeżeniami. Musze wybrać komin. Na pewno systemowy a mam na to mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 13.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Czy ma ktoś może komin Krasiccy? Czy mogłaby się ta osoba podzielić informacją, doświadczeniem, spostrzeżeniami. Musze wybrać komin. Na pewno systemowy a mam na to mało czasu. Ja mam...i uwazam go ze jest extra...i nie ma co przeplacac za schiedla uzywam go narazie 2 rok (latem tez pale zeby zagzac wode). wykonany jest dobrze,ceramika jest niemiecka i bardzo gładka (gładsza niz w schiedlu) Ogolnie to polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaiwojtek 14.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dziękuje za odp. Czytałem Twoją prośbę o pomoc z przed dwóch lat teraz ja jestem w podobnej sytuacji. Jeszcze jedno. Chciałbym zastosować komin uniwersalny, do którego obecnie będzie podłączony kocioł gazowy (c.o. ciepła woda, ogrz. podłogowe) ale jak w przyszłości zechcę go wymienić na kocioł na paliwo stałe to żeby komin spełniał wymagania. Czy Komin dymowy ECO-sam SPECIAL będzie odpowiedni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts